Opět zaměstnanci restaurací a hospod zjistí, jak špatný je systém, který umožňuje platit pinglům malé platy s tím, že mu zbytek doplatí zákazník na dýšku. Jaképak teď budou dostávat náhrady na úřadech práce? Jaké odstupné jim zaměstnavatel vyplatil? A to nemluvíme o nemocenské nebo o výši starobního důchodu.
Dýška jsou špatnou věcí pro zaměstnance i pro zákazníka. Výhodné jsou pouze pro hospodské-zaměstnavatele.
V době pandemie není rozumné hospody jako semeniště infekce propagovat. Jako neperspektivní zavřít a zaměstnance na dávky, dokud si nenajdou pandemicky perspektivnější místo. Takové trasování kontaktů nebo tesání náhrobků mají perspektivu.
Kde mají lidé brát peníze na stravování v restauracích?
"Polovina lidí v Česku i kvůli špatnému hospodaření nevychází s výplatou v průběhu měsíce"
Nedávat jim nic, po dnešním létu a návštěvě Třebíče, Telče, Třeboně a Českého Krumlova, kde se cenové v pohostinství doslova zbláznili, bych je nechal bez státní podpory, takovou zlodějnu za bílého dne jsem dlouho neviděl. ..)
Megatunel pro reklamní agentury. Dobré zboží se chválí samo. Do hospody stačí nahlédnout a hned vidím, o kterou bych nezavadil, i kdyby na mne vyskakovala v bedně každých 10 minut
Jediná přínosná pomoc vlády, hospodští,by byla neplést se do toho!
Propagaci? jako guláš za 20 a pivo za 15?