130 let

Diskuze

Špatné jídlo? To nikdy, vždy to byly jen mýty, tvrdí český šéf McDonald´s

O kvalitě jídla Tomasz Rogacz nepolemizuje. Český šéf fastfoodové sítě McDonald´s odmítá jakékoliv pochybnosti, které se v zemi o této restauraci čas od času šíří. Považuje je za mýty. Zároveň se ale musí vypořádat s velmi hmatatelným problémem. McDonald´s v Česku i ve světě přichází o zákazníky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J. Dvořák 188

15. 8. 2015 9:19
Polskej kačer Donald?

Prvotřídní materiál ta polská posypová sůl ! A že páchají existenční sebevraždu jim dojde kdy? Neberou oni pro svoje produkty materiál z kafilerie? Podle chuti by to odpovídalo skutečnosti! Ou MacDonald ten si žil hija hija hou!!!

0 0
možnosti
JN

J. Novák 567

25. 7. 2015 5:22

Snad ještě poznámku: To jídlo skutečně nemusí být špatné. Jen se to prostě nedá žrát.

0 0
možnosti
TC

T. Czernin 251

26. 7. 2015 18:10

Náš pes do toho chvíli strkal čumákem, pak to nechal být. Tak jsme to ještě na parkovišti vyhodili...

0 0
možnosti
JN

J. Novák 567

25. 7. 2015 5:20

Asi takto: Pokud to někomu chutná, tak ať si to klidně baští. Hele, nevíte, kde bych měl oznámit, že mi to nechutná a že tam už nikdy nepůjdu, protože už jsem jednou nějakou tu jejich patlaninu jedl a bohatě mi to stačilo na zbytek života? A ještě mám poznámku: Mekáč na tom musí být asi opravdu špatně, když si objedná rozhovor v lidovkách. Trochu mi to připomíná státního zástupce Jiráta...

0 0
možnosti
EK

E. Klein

25. 7. 2015 1:41

"Samozřejmě, ve světě došlo v minulosti k případům, které se týkaly kvality. V Česku za 25 let, co jsme tady, se ale nic takového nestalo" - Pravda, v ČR salmonelu v Mc nedostalo nikdy více jak 1000 lidí :) .....sorry pane nový šéf, to byla jen trochu nadsázka.

Před asi týdnem jsem tam po více jak roce zase byl a ujistil se, že tam zase dlouho nepůjdu. Jsem totiž přesvědčen, že za ty peníze dostávám málo muziky resp. jídla. A o tom to v ČR vše je. Lidi už přestali být, aspoň tedy částečně, blbí a baštit tu přidanou hodnotu, to jakési pozlátko okolo, které jim gastronomicky nic nepřináší. A to je ten problém McDonalda - vlastní nenanažranost a bezmezná honba za zisky. Ostatně v dnešní době nic vyjímečného. Takže pane šéf, lépe už bylo.......

0 0
možnosti
RG

24. 7. 2015 13:26

před půlrokem jsem se po hódně dlouhé době byl podívat do mekáča, abych se po dvou bigmecích ujistil, že tam zase hódně dlouho nepojedu...

0 0
možnosti
OU

24. 7. 2015 11:52
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

24. 7. 2015 11:05

"Třiatřicetiletý polský manažer," tím je řečeno naprosto, naprosto vše. Polské "potraviny" jsou totiž příkladem toho nejhoršího a nejstrašnějšího, co si vůbec kdo dovoluje za jídlo vydávat. Některé polské produkty, třeba máslo a med, se v některých státech vůbec nesmějí prodávat, protože obsah jedů a škodlivin překračuje všechny normy. Konzumovat polské "potraviny" je dobrovolně páchaná sebevražda.

0 0
možnosti
JN

J. Novák 567

25. 7. 2015 5:16

No, je to sice polský manažer, ale jste si jist, že emerický mekáč dělá ty své srágory z polských surovin? Nevím, nevím, ale řekl bych, že to dělají z něčeho mnohem horšího. Jinak ten polský manažer je šéfem mekáče pro Česko, Slovensko, eventuálně přilehlé asijské země, ale o Polsku tam, krom jeho původu, není ani zmínka.

0 0
možnosti
CS

C. Sangrail

24. 7. 2015 10:51

Jsou to stejné nesmysly jako nedávno v rozhovoru s manažerem Alberta. Ti lidé jsou školeni tak, aby neříkali pravdu, ale jen líbivé a všeobecné řeči. Fakta mluví jinak. Hranolky nechutnají po bramborech, žemle u burgerů jsou vatovité a nekřupou, "zelenina" v hamburgeru má podobu několika plátků okurky s kečupem atd. atd. K tomu obrovská spotřeba kvalitního papíru, takže i po ekologické stránce je McD. nechutný.

0 0
možnosti
MS

24. 7. 2015 11:05

Tomu se říká, že potrefené husy zakejhaly...

Včera Babiš zamítl při jednáních o SR na příští rok navýšení rozpočtu pro ČOI. Proč asi?

0 0
možnosti
DS

D. Stirský

24. 7. 2015 10:21

Mac je, podle mne, dobrý ve dvou situacích: 1) Jsem-li v cizině, zvláště exotické, mám záruku, že dostanu stejný udušený karbanátek v udušené žemli a nestrávím tak čas na místních WC; 2) Mají jej rády děti. Mne osobně nikdy Mac nenadchnul, už vůbec nerozumím těm BIG Macům, není to zrovna pohodlné na jezení. Totéž platí pro různé bagety: Nemusí být až tak špatná, ale kousnu do ní, a zuby táhnu dlouhý list salátu, na košili mně ukápne hořčice nebo nějaká zálivka - ale třeba je to má nešikovnost. A propos: Hercule Poirot dobře věděl, proč si dává za límeček ubrousek. Prý to není podle bontonu, ale není mně jasné, proč. A Poirot měl etiketu bezchybnou. :-)

0 0
možnosti
JD

24. 7. 2015 9:57

Stačí porovnat množství masa a jeho chuť s produktem od Burger King a je jasné, že nás pán od McDonald's tahá za nos. Burger King je před Donaldem o tři třídy.)

0 0
možnosti