Prvotřídní materiál ta polská posypová sůl ! A že páchají existenční sebevraždu jim dojde kdy? Neberou oni pro svoje produkty materiál z kafilerie? Podle chuti by to odpovídalo skutečnosti! Ou MacDonald ten si žil hija hija hou!!!
Snad ještě poznámku: To jídlo skutečně nemusí být špatné. Jen se to prostě nedá žrát.
Náš pes do toho chvíli strkal čumákem, pak to nechal být. Tak jsme to ještě na parkovišti vyhodili...
Asi takto: Pokud to někomu chutná, tak ať si to klidně baští. Hele, nevíte, kde bych měl oznámit, že mi to nechutná a že tam už nikdy nepůjdu, protože už jsem jednou nějakou tu jejich patlaninu jedl a bohatě mi to stačilo na zbytek života? A ještě mám poznámku: Mekáč na tom musí být asi opravdu špatně, když si objedná rozhovor v lidovkách. Trochu mi to připomíná státního zástupce Jiráta...
"Samozřejmě, ve světě došlo v minulosti k případům, které se týkaly kvality. V Česku za 25 let, co jsme tady, se ale nic takového nestalo" - Pravda, v ČR salmonelu v Mc nedostalo nikdy více jak 1000 lidí :) .....sorry pane nový šéf, to byla jen trochu nadsázka.
Před asi týdnem jsem tam po více jak roce zase byl a ujistil se, že tam zase dlouho nepůjdu. Jsem totiž přesvědčen, že za ty peníze dostávám málo muziky resp. jídla. A o tom to v ČR vše je. Lidi už přestali být, aspoň tedy částečně, blbí a baštit tu přidanou hodnotu, to jakési pozlátko okolo, které jim gastronomicky nic nepřináší. A to je ten problém McDonalda - vlastní nenanažranost a bezmezná honba za zisky. Ostatně v dnešní době nic vyjímečného. Takže pane šéf, lépe už bylo.......
před půlrokem jsem se po hódně dlouhé době byl podívat do mekáča, abych se po dvou bigmecích ujistil, že tam zase hódně dlouho nepojedu...
"Třiatřicetiletý polský manažer," tím je řečeno naprosto, naprosto vše. Polské "potraviny" jsou totiž příkladem toho nejhoršího a nejstrašnějšího, co si vůbec kdo dovoluje za jídlo vydávat. Některé polské produkty, třeba máslo a med, se v některých státech vůbec nesmějí prodávat, protože obsah jedů a škodlivin překračuje všechny normy. Konzumovat polské "potraviny" je dobrovolně páchaná sebevražda.
No, je to sice polský manažer, ale jste si jist, že emerický mekáč dělá ty své srágory z polských surovin? Nevím, nevím, ale řekl bych, že to dělají z něčeho mnohem horšího. Jinak ten polský manažer je šéfem mekáče pro Česko, Slovensko, eventuálně přilehlé asijské země, ale o Polsku tam, krom jeho původu, není ani zmínka.
Jsou to stejné nesmysly jako nedávno v rozhovoru s manažerem Alberta. Ti lidé jsou školeni tak, aby neříkali pravdu, ale jen líbivé a všeobecné řeči. Fakta mluví jinak. Hranolky nechutnají po bramborech, žemle u burgerů jsou vatovité a nekřupou, "zelenina" v hamburgeru má podobu několika plátků okurky s kečupem atd. atd. K tomu obrovská spotřeba kvalitního papíru, takže i po ekologické stránce je McD. nechutný.
Tomu se říká, že potrefené husy zakejhaly...
Včera Babiš zamítl při jednáních o SR na příští rok navýšení rozpočtu pro ČOI. Proč asi?
Mac je, podle mne, dobrý ve dvou situacích: 1) Jsem-li v cizině, zvláště exotické, mám záruku, že dostanu stejný udušený karbanátek v udušené žemli a nestrávím tak čas na místních WC; 2) Mají jej rády děti. Mne osobně nikdy Mac nenadchnul, už vůbec nerozumím těm BIG Macům, není to zrovna pohodlné na jezení. Totéž platí pro různé bagety: Nemusí být až tak špatná, ale kousnu do ní, a zuby táhnu dlouhý list salátu, na košili mně ukápne hořčice nebo nějaká zálivka - ale třeba je to má nešikovnost. A propos: Hercule Poirot dobře věděl, proč si dává za límeček ubrousek. Prý to není podle bontonu, ale není mně jasné, proč. A Poirot měl etiketu bezchybnou. :-)
Stačí porovnat množství masa a jeho chuť s produktem od Burger King a je jasné, že nás pán od McDonald's tahá za nos. Burger King je před Donaldem o tři třídy.)