130 let

Diskuze

Potravináři se spřáhli s chemiky. Nálepka 'čerstvosti' má ztížit dovoz

Více čerstvých potravin, které nebudou čerstvé jen naoko. To je cílem potravinářské komory. Ve spolupráci s Vysokou školou chemicko-technologickou nyní připravuje podmínky, podle kterých by se definovalo, co lze označit za čerstvé potraviny a co už ne.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Kanioková

13. 11. 2010 14:25
Další ze socialistických ochranářských kroků

.copak lidi jsou nesvéprávní? Aby se vymýšlely čím dál větší koniny k jejich "ochraně"? Aby se házely klacky pod nohy podnikatelům další, další a další? Jen houšť a větší kapky regulací! Ať už nám ti, co bojují o naše dobro, zregulují ten život do mrtě

0 0
možnosti

F. Kusák

13. 11. 2010 9:23
Řekl bych,

že je to výborný nápad, ale za podmínky, že malí prodejci to dodrží, protože občas jejich hloupost a oficielně deklarovaný nezájem o zákazníka, a to zejména ze strany prodávajícího przonálu dokáže vše zkazit. Nic proti cizincům za pultem, ale když mě někdo špatně zvládnutou češtinou (v českém obchodě) nedokáže vysvětlit druh a kvalitu potravin, tak už tam příště raději nejdu. A nemůže za to jen cizojazyčný perzonál, ale spíše chamtivost českých majitelů důstojně zaplatit  kvalifikovaný perzonál

0 0
možnosti

F. Doušek

13. 11. 2010 0:43
v této souvislosti by mne docela zajímalo,

jak dlouho k nám putuje například chlazené argentinské hovězí.

0 0
možnosti