Nesnáším demagogy, co si pletou kvalitu s kvantitou: všechno svádějí na množství, a lžou, že není špatných potravin: jed zůstane jedem v jakémkoliv množství. A ti odborníci ani nevědí, za jak dlouho a jestli vůbec se z těla vyloučí a jakou paseku napáchá.
Mírně toxická látka, která ve vysokých dávkach způsobuje nevolnost a zvracení. A to je fšechno? booože....
no ... když sníš na posezení 250 vajec nebo 8500 sušenek upečených z těch vajec můžeš mít mírné potíže :-)
a vy jste opravdu uvěřili,že jsme jedinou zemí,které se tato záležitost netýká...??Vám taky nalejou do hlavy vše(jako těm dětem ve škole).:-)
To je ta idiocie globalizace a dotací, že se za normální považuje žrát vejce z druhýho konce Evropy a že sušenky vyrobený na Slovensku maj ingredience z půlky Evropy. Přitom by vše bylo dostupné z domácích zdrojů. A jak je to ekologické:)
česká vejce jsou normálně dostupná ... holt ale stojí deset vajec 40 korun a ne 22 jako polská v Penny v akci. Ti největší vohnoutští křiklouni koupí i houno z pod sebe, když bude levné :-)
Za tohle nemůže EU, ale Mondelez, který nakupuje kdo ví kde a šíří to po celé Evropě.
Stále stejný scénář. Prvním krokem je likvidace místních potravinářských výrobců. Druhým krokem na uvolněný trh dovážet odpadky. Napřed ale vymazat kříže!
Svatá Přírodo, to je zase poplašný kvákot. Sežerete metrák věnečků a bude vám mírně špatně...
Tak normální člověk potravinářeské výrobky nejí, vaří a peče si sám a ví z čeho. Navíc tam toho moc není. Máte ho v jedu namravence třeba atd. ::))))
Kupují si to děti nebo je mátě Ježi na špagátě jako čokla.
To by mě teda zajímalo, kde zase demokraté z EU udělali chybičku?
Přehnali to jako mnohokrát, s integrací chemického průmyslu do potravinářského. Aby si také zdravotnický průmysl přišel na svoje.