KDYBY NEBYLO KDYBY PLAVALY BY VE VINE RYBY
Pokud se bude v restauracích kouřit, tak se tam víno pít nebude.
Tohle je samozrejme dalsi problem. A pokud uz se tam nahodou nekouri, temer jiste tam nemaji dobre vino. Ve vetsich mestech nastesti neni problem najit vinoteku (s posezenim) kde se nekouri, zase se tam ale nevari. Ovsem vetsina tzv. "vinaren" neni nic jineho nez zahulena putyka.
že se v restauraci pít víno naprosto nedá....smrad z přepáleného tuku a pivní odor, nedejbože cigaretový kouř.....
vychovaných "Původním Sklepmistrem". Skutečný vinař pije pouze suchá vína, z bílých typicky ryzlink rýnský, z nouze vlašský a z červených merlot, sauvignon nebo frankovku. Ovšem kvalitní víno v Čechách začíná tak u 120 Kč, což třeba za kopečky v Bavorsku je cena za značkové víno z dobrých francouzských oblastí. Stolní kvalitní víno lze v Bavorsku zakoupit už za 80 Kč, ale i za pouhých 40 Kč lze koupit opravdu slušné červené barikované španělské víno Tempranillo, ovšemže pouze v diskontu. Celkově lze říci, že české ceny vína jsou o nějakých 20 až 50% vyšší (za srovnatelnou kvalitu).
Víno Hort? Hlavně jejich růžová jsou paráda, už se chladí, už se chladí :-)
Víno v restauracích - respektive ten předražený zkvašený mošt - opravdu ne! Díky!
Důvěra se těžce získává a lehce ztrácí.