Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

Siesta - osmé téma FotoSpouště

Cestování

  10:23
PRAHA - V tomto kole se pokuste zachytit snímky znázorňující Siestu. Foťte a posílejte nám je e-mailem. Třeba právě vaše fotografie získá nejvíce bodů.

siesta - ilustrační foto

Nejzajímavější fotky kol:
První téma: krása 1. kolo: Krása
Druhé téma: horko 2. kolo: Horko
Druhé téma: horko 3. kolo: Mňam
čtvrté téma: svádění 4. kolo: Svádění
páté téma: co mě štve 5. kolo: Co mě štve
šesté téma: na cestě 6. kolo: Na cestě

Vaším dalším úkolem je nafotit vše, co se týká oddechu, odpočinku či klidu. To, co si pod tím představujete, záleží čistě na vaší fantazii.

Fotografie musíte zaslat do neděle 5. srpna do 20:00 mailem na adresu: fotospoust@lidovky.cz  Obrázky posílejte ve formátu jpg (jpeg), velikost do 3MB, rozlišení aspoň 1600x1200 pixelů. A pozor posílejte každý obrázek zvlášť.

Další téma soutěže pak bude zveřejněno opět za týden, v pondělí 6. srpna. Výsledky za daný týden zveřejníme vždy v sobotu. Celkem bude vyhlášeno 10 témat, konečné výsledky vyhlásíme na konci prázdnin.

Soutěžící musejí poslat snímek vždy ze stejné emailové schránky a musejí se podepsat celým jménem. To bude potom sloužit i k jejich identifikaci.

Odborná porota bude u snímku hodnotit hlavně kreativní přístup. Z došlých snímků vybere 7 nejlepších a ty oboduje. V každém kole je jeden vítěz, který získá cenu profesionální fotopříslušenství. Body se sčítají, vítězí ten, kdo bude mít na konci soutěže nejvíce bodů. Porota vybere i několik desítek dalších fotografií, které umístí na tyto webové stránky. Čtenáři pak mohou na nich hlasovat pro ty snímky, které by vybrali oni sami.

Soutěžící každým vstupem do FotoSpouště zároveň souhlasí, že Lidovky.cz mohou snímky zveřejnit a "podepisuje" čestné prohlášení, že neporušuje autorská práva.

Hlavní cenou je špičkový fotoaparát Olympus.

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...