V rovníkové Africe se jim i tak rozpustí. Kvůli vysoké vzdušné vlhkosti.
je z kakaa, tuku, sušeného mléka a cukru. Teplem se rozpouští jen tuk. Stačí tedy najít takový, který taje při teplotě vyšší, než je teplota těla. Takový tuk nemá žádnou chuť a není stravitelný, pokud náhodou není rozpustný ve vodě. A není ani z žádné rostliny anebo živočicha. Snad z výjimkou vorvaně, případně včel.
No..nevim. Podle mě se čokoláda musí rozpouštět, bez toho to není ono. To mám pak pocit, že jsem jedla umělou hmotu, což u levných čokolád není tak daleko od pravdy. Jéžíšííí, ať nechají čokoládu čokoládou a jdou dělat něco užitečnějšího.Třeba aby pytíkový polívky nechutnaly jako hadr na podlahu.
Presne tak. Cokolada se musi rozpoustet. To ji chteji v puse bez rozpusteni chroupat jak suchary? Ostatne Nestle nemusi nic vymyslet, ve svem ceskem Orionu uz nerozpustnou ztuzenou gumovou hnusotu vyrabi, ta se nerozpusti ani na Sahare. A ze svycarskych cokolad se tem patricim pod Nestle (napr. Cailler) taky vyhybam, doporucuji Favarger nebo Villars.
oznámily jména všech zlodějů z českozlodějska , kteří u nich mají ulité miliardy z kruponové privatizace a všech následných dvaceti "od práva osvobozených let " . Bylo by to počteníčko jak na Strém Bělidle a i Viktorka by ožila a vyplavala ze splavu a rovnou vstoupila do TOP 009 .
Ta čokoláda je asi životně důležitá pro ty , co trpí průběžně laxírkou.
Běž dělat něco užitečného, demente. A na čtení si kup knížky.
docela ujde. Nežmoulá se furt jak svačina, ani v holých rukou, ale mlsá po dílcích ze staniolu.
doufám že to nebude něco podobného...