To je zase komedie. Salmonela neni na mase zadna vzacnost, viz napr. loni na ceskem kurecim z Vodnan. https://www.denik.cz/ekonomika/vodnanska-kurata-maji-salmonelu-vyrobky-agrofertu-v-testu-propadly-20180712.html. Totez plati o vejcich, nejvetsi riziko podstupuji ti, kteri si libuji v produkci " ze dvorka" od soukromniku. To jsou ty tzv. domaci vejce...ZCELA BEZ JAKEKOLI KONTROLY a incidence salmonely je prave u tech nejvyssi. Bezna tepelna uprava zajisti bezpecnou konzumaci.
... v tom s nima jedou naši překupnící ... .-) a nenažraní restauratéří. Pepikům trošku zamřelé maso šmakuje, žádnej se doposavád nepo§rall! .-)
Normalne zorganizovat veceri pro ty pšonky a podavat v nekolika variantach, pricemz zahodit klice od toalet. Uvidelo by se, za jak dlouho by to ten kloucek odvolal.