Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Kultura

Filmový Perníkový táta s titulem El Camino vykopává kompletním trailerem. Jesse utíká za svobodou

Film bude zaměřen na postavu Jesseho Pinkmana, který byl vždy spíše jakýmsi Robinem, pomocníkem Batmana, kterým byl ústřední hrdina Walter White. foto: Reprofoto/Youtube: Netflix

V noci na středu vyšel trailer k filmovému pokračování veleúspěšného amerického televizního seriálu Perníkový táta (Breaking Bad). Poskytovatel internetových seriálů a filmů - společnost Netflix, v jejichž dílnách trhák nesoucí titul El Camino vzniká, slíbila, že snímek naváže přesně tam, kde skončila poslední epizoda seriálu.
  16:06

Film o Perníkovém tátovi je hotový, tvrdí herec. Filmařům se podařilo celé natáčení utajit

Kde přesně jsme tedy v roce 2013 skončili? Zjizvený Jesse Pinkman (hraný americkým hercem Aaronem Paulem) uniká z nacistického zařízení, kde byl vězněn a nucen vyrábět drogy. S útěkem mu pomohl jeho parťák, s nímž Jesse vařil „perník“ - původně středoškolský učitel Walter White, kterého ztvárnil Bryan Cranston. Walt v posledních momentech svého života (i celého seriálu) obdivoval vybavení Jesseho laboratoře, kterou byl nucen od svého únosu využívat. Poté se zhroutil k zemi, zatímco přijížděla policie.

V traileru se dozvídáme, že Jesse je pronásledován muži v uniformách právě v souvislosti s masakrem, který za sebou zanechal. Díky těmto okolnostem si Jesse projde jakousi vnitřní proměnou. Celý klip končí záběrem na Jesseho, který je někým mimo záběr tázán, zda je připravený.

Perníkový táta ještě nedovařil. Tvůrce seriálu připravuje celovečerní film

Upoutávka na trailer vyšla již v neděli večer, diváci ji mohli vidět v televizi během předávání cen Emmy. Za snímkem, který vychází 11. října, stojí tvůrce původní série, americký scénárista, režisér a producent Vince Gilligan. Ve filmu El Camino skloubil všechny své dovednosti dohromady. Délka klipu je 2 minuty a 16 sekund.

Autor:

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...