130 let

Diskuze

Jeden svět překonal divácký rekord

Hlavní cenu získal na festivalu filmů o lidských právech Jeden svět brazilský snímek U soudu. Jedna z trofejí připadla i filmu Občan Havel. Přehlídka zatím překonává divácký rekord.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

PetrN

17. 3. 2008 15:11
Co má zpráva z propagandistické akce společného s kulturou?

Co má zpráva z propagandistické akce společného s kulturou? ;-O

0 0
možnosti

Karel

17. 3. 2008 13:54
Pokrytectví

Havel je ve filmu vykreslen jako roztomilý trochu trhlý humanista, který svou prezidenskou funkci bere téměř jako svou obět pro blaho národa. Jeho heslo "nejsme jako oni" je vrcholem jeho pokrytectví. Horoval proti SANOPSu, jak byli politici KSČ nad "obyčejným lidem" a přitom v době svých nemocí měl ještě lepší nadstandarty než "oni" / zahraniční péče, celé týmy lékařů, atd./ Okouzlení mocí ho připravilo o soudnost - to v uvedeném dokumentu je mistrně zakryto.

0 0
možnosti

kampelicka

17. 3. 2008 11:49
VAsil Bilak NEnatocil film

VAsil Bilak NEnatocil film a nenutil mlade lidi aby se nato divaly

0 0
možnosti

pijici hyena

16. 3. 2008 19:53
KDYZ NA TO CHODI POVINNE SKOLY!!!

to za chvilku porazi i jirku bartosku s jeho karlovarskym festivalem

0 0
možnosti

KLAUS

16. 3. 2008 18:21
Pro obdivovatele Havla

Na amnestii propuštěný Gančařík v dubnu 90 ubodal pětačtyřicetiletou I.Kudláčkovou a její dvě dcery,jedno z dětí přitom znásilnil.V roce 2003 seděl za čtyři znásilnění a byl usvědčen podle DNA. Takového humanistu a šaška nakopat do pr.

0 0
možnosti

ďArtagnan

17. 3. 2008 7:17
Re: Pro obdivovatele Havla

A já bych k tomu jen doplnil, že kdo vrahovi umožní, aby vraždil je sám vrah. A vida, na tu proklatou amnestii Vaška - šaška jsem ve svém předchozím příspěvku zapomněl. Ať už se fakt někam zahrabe a neotravuje tu ovzduší. A to měl ještě tu drzost se ucházet o prezidentské křeslo. (Y);-€(Y);-€

0 0
možnosti

MOD

15. 3. 2008 20:52
slet závistivců

Kdo nic nedokázal, tak sem píše vždy velmi kriticky, ale své soudy nad druhými nedokáže nikdy nikdo z nich pořádně zdůvodnit. Jen plky a štěkot na karavanu.

0 0
možnosti

ďArtagnan

16. 3. 2008 11:16
Re: slet závistivců

A můžeš mi laskavě říct, co ten zaprcatělý, ráčkující, chrochtající a zrzavý skřet Havel dokázal? Jen díky němu zůstali nepotrestáni komunističtí potentáti včetně estébáků a KSČ nebyla po právu postavena mimo zákon, jeho heslo "NEJSME JAKO ONI" mám pořád v živé  paměti. A proč taky, vždyť Havel s komunisty pilně kolaboroval, dále se omluvil Sudeťákům, za Havla se vytunelovala spousta podniků a to nemluvím o jeho exhibicích na koloběžce a právě té jeho pseudohumanitě. Je to člověk, který se mi vždycky hnusil, hnusí a bude hnusit dokud ho země bude nosit. Že napsal pár škvárů, kterým se při troše fantazie možná dá říkat dramata tak o tom snad nemá cenu se zmiňovat. Taky mám v živé paměti jak se Dáši psi vydělali hned po výstupu z letadla na pařížském letišti Orly před tehdejším francouzským prezidentem Chiracem a nastoupenou čestnou jednotkou. Opravdu reprezentace na výši. A tenhle krpatec se nestydí vystrkovat na veřejnosti, inu má hroší kůži a pořádně silnou. Tenhle člověk se do vysoké politiky dostal naprostým omylem. Tak to je a ne jinak. ;-€;-€(Y)(Y)Rv

0 0
možnosti

CYRIL

14. 3. 2008 14:53
Zase se pazgřivec zviditelňuje

Je málo politiků, ke kterým mám hluboký odpor. Havel je jedním z nich. Spolu s Gottwaldem představuje tu největší špínu, kterou česká politika vyplodila. Havel je ubohý šašek.

0 0
možnosti

slon75

16. 3. 2008 1:05
Re: Zase se pazgřivec zviditelňuje

Ještě dodávám, že za tímto názorem stojí všichni političtí vězni uvěznění a popravení za Havlovy diktatury.

0 0
možnosti

jura

14. 3. 2008 13:51
to byla oceněna snůška lží a polopravd Občan Havel

No ještě se dočká, tak jako kddysi Hácha  zveřejnění pravdy o sobě.

Nebude lítosti . On ji také neměl když zajístil umluvami nepotrestání zločinů bolševiků a za pomoci  soudruhů z padesátých let  OF Obrody nechal zlikvidovat fond STB fond "Z"

0 0
možnosti