Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

„Ještě jednou a poletíte.‘ Tom Cruise se sprostě opřel do filmového štábu kvůli nedodržování covidových opatření

Kultura

  14:30
LOS ANGELES - Podle nahrávky získané deníkem The Sun se Tom Cruise opřel do filmového štábu sedmého pokračování ságy Mission: Impossible, když dva z jeho členů viděl porušovat covidová bezpečnostní opatření. Jindy klidný herec nešetřil sprostými slovy.

Ethan Hunt se vrátí i v sedmém pokračování oblíbené akční ságy. foto: Paramout Pictures

„My jsme zlatý standard. V Hollywoodu se teď stále natáčí jen díky nám. Natáčí se proto, že věří nám a tomu, co děláme. Každý večer jsem na telefonu s každým pos*aným filmovým studiem, pojišťovnou a producenty. Všichni chtějí, abychom točili filmy. Vytváříme tisícovky pracovních míst, vy s*áči. Už to tady nikdy nechci vidět. Nikdy!“ je slyšet jindy klidný Tom Cruise na nahrávce z natáčení. 

Rebecca Fergusonová a Tom Cruise. Snímek Mission: Impossible - Fallout (2018).
Snímek Top Gun (1986).

Herce údajně rozohnilo to, že viděl dva členy štábu viděl stát blízko u sebe před monitorem počítače. Ani jeden z „hříšňíků“ na sobě neměl roušku. 

„Můžete to pak vysvětlovat těm, kteří kvůli tomu ztratí střechu nad hlavou. Rozhodně jim to nepomůže zaplatit jídlo a univerzitní vzdělání. To je ta myšlenka, s jakou každý večer usínám v hlavě - s myšlenkou na budoucnost téhle zas*ané branže,“ nešetřil viníky Cruise.

Dál pokračoval v podobném duchu: „Takže mi promiňte, že kašlu na vaše omluvy. Něco jsem vám řekl a teď to po vás chci. Pokud to neuděláte, letíte. Kvůli vám tenhle natáčení tohohle filmu neskončí. Chápete to? Pokud to uvidím znovu, tak ku*va poletíte ven.“

Úplné znění nahrávky je k nalezení ZDE.