Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Komedie Párty hárder nejspíš posune hranici toho, co je ještě český film schopný vydržet

Kultura

  16:00
PRAHA - Párty století, nebo opravdu pokažené orgie? Snímek Párty hárder naváže na dnes již kultovní Párty hárd z roku 2019. Tentokrát ale režisér Marty Pohl (znám též jak rapper Řezník) chystá celovečerní film s více než čtyřnásobným rozpočtem oproti jedničce.

snímek Párty hárd. foto: ZNK

Tři kamarádi si tak hrozně moc chtějí zasloužit svou první milostnou zkušenost, že pro své spolužáky uspořádají obrovskou párty v domě jednoho z nich. Vlivem jistého nedopatření se ale na mejdan místo spolužáků dostaví převážně vyznavači extrémní pornografie a tvrdých drog.

snímek Párty hárd.
snímek Párty hárd.

Snímek Párty hárd si jako hodinový poloamatérský film mohl dovolit ukazovat věci, nad kterými by se mainstreamová produkce (tedy převážně ta, jež míří do kin a na televizní obrazovky) nejspíš pokřižovala. Tabu nebyly vtipy s fekáliemi, incestem nebo opravdu „chutným“ vymačkáváním uhrů. 

Druhý díl s podtitulem Letní masakr vrací na scénu dva ze tří původních hrdinů, Mikyho a Tomáše. Ti tentokrát vyrážejí „pařit“ k Máchovu jezeru, proslulé destinaci všech vyznavačů divokého životního stylu. Jejich cílem je pravidelně pořádaný festival Summer Massacre. Je velmi pravděpodobné, že nic nedopadne tak, jak hoši původně zamýšleli. 

Původní film vznikl za skromných300 tisíc korun. Díky crowdfundingové kampani na serveru Donio se dvojce podařilo vybrat čtyřnásobek. 

Celý první film je zdarma k vidění na platformě Youtube.

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.