Sobota 18. května 2024, svátek má Nataša
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Ringo Starr se po sedmi letech vrátí pražského Kongresového centra

Kultura

  16:23
Bývalý bubeník a občasný zpěvák skupiny Beatles Ringo Starr absolvuje příští rok evropské turné. Se svou kapelou All Starr Band představí 19. června v pražském Kongresovém centru nejen své klasické hity, ale také nový materiál z aktuálního alba Give More Love.

Ringo Starr. foto: Reprofoto

Starrovo turné bude mít celkem 21 zastávek. Začne v Paříži a skončí v Římě. All Star Band se na něm představí v odlišné sestavě než minule. Zahraje v něm Colin Hay (Men At Work), Graham Gouldman (10cc), Steve Lukather (Toto), Gregg Rolie (Santana, Journey), Warren Ham (Kansas, Olivia Newton - John) a Gregg Bissonette (David Lee Roth, Joe Satriani, Bee Gees).

Kromě písniček z Give More Love slibuje Ringo Starr také beatlovské hity Yellow Submarine, I Wanna Be Your Man či With A Little Help From My Friends. Protože dává ve svém programu prostor i svým spoluhráčům, lze očekávat, že v Praze zazní také například I’m Not in Love od 10'cc, Rosanna od Toto anebo Down Under z repertoáru Men At Work.

Předprodej bude zahájen v pondělí 18. 12. 2017 ve 12 hodin v sítích Ticketportal, Ticketpro, Ticketstream, Ticketlive. Vstupenky budou stát od 1 590 do 4 590 korun. K dispozici budou také speciální VIP balíčky obsahující exkluzivní místa k sezení reklamní předměty turné (k zakoupení pouze v síti Ticketportal).

Autor:

ING-FOREST s.r.o.
Taxátor

ING-FOREST s.r.o.
Praha, Jihočeský kraj, Jihomoravský kraj, Karlovarský kraj, Královéhradecký kraj, Liberecký kraj, Moravskoslezský kraj, Olomoucký kraj, Pardubický kraj, Plzeňský kraj, Středočeský kraj, Ústecký kraj, Kraj Vysočina, Zlínský kraj
nabízený plat: 65 000 - 75 000 Kč