130 let

Diskuze

Se Snowdenem v posteli. Oscarový dokument o morálce, odvaze i naivitě

Festival Jeden svět, jehož pražská část skončí 11. března, uvádí i snímek Citizenfour, který minulou neděli dostal Oscara pro nejlepší dokument. Režisérka Laura Poitrasová v něm zachytila, jak Edward Snowden předal světu své výbušné poselství.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

9. 3. 2015 9:44
Snowden je ukázkou mizerné personální práce

v NSA. Člověka, který je neskrývaným přívržencem Electronic Frontier Foundation (měl jejich nálepkou ozdobený laptop) prostě nelze nasadit na elektronické šmírování jiných.

0 0
možnosti

8. 3. 2015 13:27
zasnu

to co Snowden vyzradil kazdy vedel, kdo sleduje PBS (public television) ve Statech. Jiz asi pred 5 lety porad jasne dokumentoval vse : zaznamenani telefonu, podmorskymi kabely, cell phones, pevne linky, satelitni spojeni, Vse. Vcetne ukazali budovy, obri satelitni dishes ve Staech i Anglii. Proste jasny. A taky jasny, jak dulezity.

Snowden je stejne ale zlocinec podle zakonu, protoze par dat bylo tajnych.

0 0
možnosti

J. Růžička 714

8. 3. 2015 10:02
Se Snowdenem to bude jinak

Už požádal o soudní proces v USA, požaduje aby byl spravedlivý. Takže volí raději kriminál v Americe, než  "svobodný"  život v Rusku.

0 0
možnosti

8. 3. 2015 8:10
dejavu

No asi takhle obletovali levicoví novinári Philbyho než se v Moskvě uchlastal. Snowdena čeká asi podobný osud. Když člověk uteče ve jménu svobody do diktatury jako je v Rusku atak je něco špatně a to na jeho straně. Za blbost se platí pane Snowdene a v tomto případě vlastní duší.

0 0
možnosti