Úterý 14. května 2024, svátek má Bonifác
130 let

Lidovky.cz

Tanec v Německu. Na prestižní berlínské párty zahraje český DJ NobodyListen

Kultura

  17:05
BERLÍN - Další pokračování úspěšné party noci Addict, kterou má pod taktovkou především DJ a producent NobodyListen, se uskuteční 18. října v berlínském klubu Night Embassy.

Jakub Strach aka NobodyListen. foto: FB NOBODYLISTEN

Večírek, který v roce 2016 založil Jakub Strach aka NobodyListen, si získal oblibu u fanoušků velmi rychle. V současné době ho lze nazvat jednou z nejpopulárnějších a nejprogresivnějších klubových nocí v České republice. Koncept Addictu je postavený na vytvoření unikátního zvukového ale i vizuálního prostředí. I proto si jeho tvůrci vybírají vždy jiný prostor, ve kterém akcí uspořádají. Novou metou po 34 úspěšných mejdanech je pokračování v berlínském pop-up klubu Night Embassy.

V Berlíně společně s NobodyListenem vystoupí další rezidentní djs této zajímavé noci, která je založena na produkci žánrů grime, rap, trap a mnoho dalších. Jmenovitě se jedná o dje Dalyba a Kewu

Pop-up klub Night Embassy se nachází v legendární berlínské čtvrti Kreuzberg, která je známá především díky přítomnosti mnoha slavných hudebních podniků, ale také kvůli tomu, že se tam sdružují zajímaví umělci z celého světa.

Autor:

ING-FOREST s.r.o.
Taxátor

ING-FOREST s.r.o.
Praha, Jihočeský kraj, Jihomoravský kraj, Karlovarský kraj, Královéhradecký kraj, Liberecký kraj, Moravskoslezský kraj, Olomoucký kraj, Pardubický kraj, Plzeňský kraj, Středočeský kraj, Ústecký kraj, Kraj Vysočina, Zlínský kraj
nabízený plat: 65 000 - 75 000 Kč