S recenzí slečny nemůžu souhlasit a příjde mi až zaujatá. V Dejvicích jsem rok bydlel a do Grosseta jsem chodil minimálně jednou týdně, at už na pizzu nebo těstoviny. Jídlo, obsluha i atmosféra jsou a byly vždy pro mě na nejvyšší úrovni, . Rád by jsem se slečno podíval alespon do jedné cenově podobné restaurace (pizerie), kde je Vám lépe než v Grossetu. Doporučte mi ji prosím.
S Grossetem v Průhonicích mám opravdu jen dobré zkušenosti, a to nejen s pizzou (kterou ostatně většinou nejím), a nebýt toho, že Grosseto ve Francouzské ulici je stísněné a je tam méně personálu, pochválil bych rovněž. Ve všech případech jde o pizzerie na pražské poměry nadprůměrné. Dejvické Grosseto se zřejmě nepovedlo.
V téže pobočce Grosseta jsem si nedávno dal bramborové gnocci s nějakou omáčkou - mohl jsem si to vše udělat za půl hodiny doma, ani se nenamáhají s výrobou vlastních noků, což by se vzhledem k ceně jídla dalo očekávat! Obsluha byla příšerná, nějaký kulhavý borec, který na půl hospody vykřikoval, že číšníka dělá jenom jako vedlejšák, že teda hlavně trénuje ten fotbal. Never more.
pokud vim, tak Pizzerie Kmotra, byla mezi prvnima v Praze, ne-li vubec prvni. Otevrena cca od roku 1993, pro me nejlepsi pizza ve meste! Srovnatelna s Italskou, a to ze, jsem uz nejakou tu pizzu snedla...od NYC az po Neapol !!!
Chodim sem vic nez 15 let, a to z duvodu, ze testo je slabe!!!!!!! Takze at mi slecna Laura netvrdi, ze mecenas v podobe Grosseta v r. 96 prinesl do Prahy tenke testo!!!
pampeliškový chlebíček. Někdy mám takový hlad, že zblafnu i picu.
ale z úplně jiného podniku kdesi u Vodičkové. Jídlo absolutně bez soli, a to včetně pizzy. Netuším jak osolit upečenou pizzu. Při reklamaci je reklamovaný trestán hodně prodlouženou donáškou nového jídla. Škoda toho času a nervů. Doporučuji jídlo v Česku nereklamovat za náhradu, ale při reklamaci se domluvit o placení a okamžitě odcházet.
Co mě nedávno překvapilo, byl podnik na Můstku, docela příjemné ceny, plno spokojených Němců a dalších turistů. Jídlo zcela nepoživatelné. Kuřecí oslizlé, šlachovité, nechutné, jak z výseku pro kočky. Nechali jsme to ležet za 400,- a šli pryč. Byli jsme jediní, kdo zdejší nechutnost vzdal. To vážně světaznalí tůristé snědí v Praze co jim dají? Pak těžko můžeme čekat lepší služby, když to Němcům a spol. takto vyhovuje.
Bohužel musím souhlasit s recenzí. Pizza je v Grossetu výborná, ale to je tak všechno. Obsluha je velmi špatná (pomalá, nepříjemná a drzá) a bohužel to ani sebelepší pizza nevyrovná.
Domnívám se, že v okolí jsou pizzerie s dobrou pizzou a mnohem lepší obsluhou.
Presne nechapu, jak v Lidovkach funguje rubrika "Dobra chut". Tato recenze vysla asi pred pul rokem (konkretne 3.ledna) v Relaxu a na blogu Prague Spoon. Myslim, ze dokonce vyvolala celkem vecnou reakci majitele Grosseta.
Ze by byla Laura na dovolene a nechala za sebe pracovat generator nahodnych cisel? Nebo uz je tady okurkova sezona? Nebo krize?
Díval jsem se na web na jejich jídelníček. Je velmi sympatické, že mají pizzu s ančovičkami (neboli sardelkami), která je v Itálii velmi běžná (jedna z nejběžnějších), ale u nás ji naprostá většina pizzerií nenabízí. Jinak souhlasím, že převařené těstoviny jsou strašné - jenže pro většinu Čechů jsou bohužel správné italské těstoviny stále "nedovařené" a správné italské espresso je "příliš malé".
Možná byste měla trochu zkrátit recenze. Začnete se rozplývat nad super pizzerií, která dělá pravou italskou pizzu, abyste nám jedním dechem sdělila, že ta pravá italská pizza je různá kraj od kraje, dokonce i každá pizzerie jí dělá jinak. A pak to završíte tím, že jejich rajčatová omáčka chutná jako z plechovky.
Přemýšlím, jestli mě do té pizzerie lákáte nebo mě před ní varujete.