130 let

Diskuze

Česká klasika. Roman Paulus radí, jak na kuře na paprice

Vyletněte si pravou českou klasiku – sušenou mletou papriku nechte pro tentokrát ve spíži a kuře poduste na čerstvých luscích. S rýží nebo maďarskou tarhoňou ho pak úplně bez výčitek můžete podávat i v tuto roční dobu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

26. 8. 2013 21:09
Mě se to líbí. Vyzkouším!

0 0
možnosti

31. 8. 2013 8:17
Re: Mě se to líbí. Vyzkouším!

Včera vyzkoušeno a mělo úspěch. Měl jsem více stravníků, tak jsem vykostil 2 kuřata, z kostí a křídel udělal vývar. Doporučuji barevné papriky, a to mixování nemusí být dokonalé, malé kousky červených paprik vypadají v žluté omáčce hezky. Příloha těstoviny.

0 0
možnosti

26. 8. 2013 16:25
...jak na kuře na paprice

Tento recept mě spíše připomíná kuře alá bažant než kuře na paprice.

0 0
možnosti

26. 8. 2013 16:23
0 0
možnosti

26. 8. 2013 14:12
A smetana je kde?

0 0
možnosti

D. Stirský

26. 8. 2013 10:11
Roztok tedy musí být naředěn 300.000krát:

Takže to někdo 300 tisíckrát ředil a ochutnával?

0 0
možnosti