130 let

Diskuze

Cukroví bez másla a cukru? Zájem je rekordní

O zdravé vánoční cukroví je v posledních letech stále větší zájem. Pekařka Staňka Elšíková ho ve své přírodní bio pekárně ve Vizovicích na Zlínsku letos upeče až 900 kilogramů. Výrobky dodává do osmi desítek prodejen zdravé výživy a regionálních potravin v Česku a na Slovensku, uvedla Elšíková. Její pekárna získala několikrát ocenění pro regionální potraviny Perla Zlínska.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

14. 12. 2013 20:43
Soja a červená řepa?

To je dobré krmivo pro krávy.

0 0
možnosti
KN

K. Novák 181

13. 12. 2013 9:10
Cukroví bez másla a cukru?

Dobrou chuť.

0 0
možnosti