Pokud hledáte tip na výlet, na sportovní aktivitu, nebo recenzi na divadelní představení, či restauraci. Zkrátka pokud hledáte způsob jak si zkráti dlouhou chvíli, pak určitě zkuste nový portál http://www.zazitkomanie.cz" target="_blank" rel="nofollow">http://www.zazitkomanie.cz Najdete tam názory, články a recenze, které jsou přehledně seřazeny a hlavně je to vše zadarmo. A po zaregistrování můžete i vy vkládat články a tím pomoct ostatním zahnat nudu
Že ta ryba existuje vím, ale nevěděl jsem, že vypadá takto... Jestli ten obrázek odpovídá, tak tu jsem v Indonesii ulovil a místní majitelka hospody mi ji udělala k jídlu.... Možná ale podobnost čistě náhodná...
Zkuste se před nějakým Japoncem zmínit o harakiri. Dostanete přes držku. Jedná se totiž a téměř vulgaritu. Správný termín je sepuka.
Ale vždyť autor sám na sebe prozrazuje, z kterého pytle on jest původem: v mládí as Vinetů, je-li staršího data narození, pak určitě Rychlýšíp, mladšího tipuji na Betmena. Zde zachránce svých snů, který se rozjíždí svůj sen o Hromotlukovi Borcovi pěšky a bez ponožek Saharou zde citovanou typizující větou: „Který mladý muž dnes neskočí z mostu na gumě, nesjede na kole černou sjezdovku bez brzdění či nesleze Himálaj, je považován za páprdu.“
Kdo ale má takového blbečka za páprdu, neboli taťku, fotříka? Kdo to je? No člen sousední partičky dalších podobných blbečků přece.
Dále: „Uskutečnění tohoto nevšedního zážitku není úplně jednoduché.“ Ale? Takže co? No, o zážitek jde, o yvend. Zážitek k pivču s kamoši u stolu, popis mokrého yvendu v exotickém zahraničí pro vlhnutí kalhotek kamošek. „Tato zajímavá ryba…“ jenže pak je stejně tak zajímavá i ruská ruleta. Ovšem zas tak horké to nemá rád každý: jestliže totiž ročně pojde na „zajímavou rybu“ 20 až 44 sveřepých strukturálních konzervativců šikmookých domácích, tak ani nehnu brvou a porovnám si hbitě roční vymizení jedné průměrné české dědiny u nás přičiněním českých řidičů, a klidu mám v duši až do satori. Jasně: „Jen stěží jsem schopen popsat všechny zvláštní chuťové kombinace,“ píše autor, frajer to zálesácký, avšak ni kloudného slova o podstatě: popisu to věci po její stránce, a v souladu s účelem, obsahem a záměrem. Nojo, když je někdo, jako autor, spolumajitel vinárny jménem Bokovka (sic!), není se čemu divit: Jídlo obecně je pro něj prostě: bokovka. Kam se na ni hrabe guma přivázaná k mostu!
mi vlastně připadá celkem normální, alespoň po přečtení tohoto článku.
do které vinárny nebudu chodit. Jeden nikdy neví... Jinak přeji dobrou chuť.:-P
do které vinárny nebudu chodit. Jeden nikdy neví. Jinak přeji dobrou chuť.
Hnusí se mi lidé, kvůli kterým umírají zvířata. Navíc pokud je důvodem pouze uspokojení jazyka. Příště si dej radši rýži, burane. Tak úžasná ryba! Jak jí někdo může sníst? Fuj tajbl.