Hoši vole, kdo mele o paštikách a lenčmítech, asi dlouho nebyl v cizině (Chorvatsku). Češi velmi rádi posedí v restauraci, protože si to konečně můžou dovolit. Kdo nejvíc čumí na lístek a pak odejde, to jsou Němci a Holanďani. Je fakt trapné něco pořád kecat o paštikářích. Ano, i já si s sebou vezmu paštiku a nějaký dobrý pivko, ale neváhám 3x denně sednout do baru nebo hospody. Už toho vole hoši nechte, těch blbých keců. Nikoho už to moc neba.
Kamarádi, branzin nebo orada z grilu je super. Ideálně za fixní cenu, cca 100-150 kun za kus, aby vás nečekalo překvapení při počítání gramáže (dají velký kus a ještě si připočítají...). A je to pecka. Stejně jako burger, ale ten si dám radši mimo moře (jasně, spousta ryb je "smrznutých z Kiny"). A kdyby měl někdo kecy, v Chorvatsku trávím velice rád 2 měsíce v roce. Ale je třeba trochu znát "mapu".
Kdo by žral rybu, když si můžu dát flákotu hověziny ? Pokud je ten burger z kvalitního hovězího, pepře a soli a bulka je kvalitní a je k tomu zelenina, pak je to jasná volba. ::)))) Hovězina má nějakou normu. Ale žrát ryby z moře narvané rtutí a jiným bordelem moc moudré není. A navíc Středozemní moře je žumpa co se znečištění týká. Dokonce jsem někde četl, že naše ryby z rybníku jsou na tom z hlediska kontaminace lépe, než ty mořské. Neb do moří ústí řeky a odpadovody z fabrik. ::)))
někde jsi něco přečetl a jsi spokojený. Máme mi už taky stokrát hlásila, jak zdravé je sádlo, máslo apod.. přečetla si nějaký tendenční článek a vzala si to za své.
Kdo by v Chorvatsku kupoval ryby, když tam jezdí jen tlustí upocení čeští vohnouti a Helmuti z bývalé DDR?