Už na Šárce Gurmánce Skachové čtu: „Mladé neloupané cukety jsou opravdu lahůdkovou křupavou zeleninou. Cuketa je ideální pro hubnutí a detoxikaci. V kombinaci s výraznějšími chutěmi salámu mortadella a sýra se z cukety stane mňamka. Cuketa svou chutí nevyčuhuje a nikterak se nad ostatní nepovyšuje, ale bez ní by to prostě nebylo ono. Je šedou eminencí tohoto pokrmu. Dovolí sýru sehrát hlavní roli. Je jen na vás, kterou sýrovou celebritu zapojíte do hry.“ Ajajaj! Literátýrá. „Cuketa nijak nevyčuhuje“, „Je šedou eminencí“ „Dovolí sýru sehrát hlavní roli“ „Kterou sýrovou celebritu zapojíte do hry“.
Od takové gastrorošťačky bych koupil nejen rande, a nejen v české kuchyni, ale podle Mňamčina výstřihu soudě na každé zeměkouli, neb tu Mňamka bere každopádně všude i bez země.
A kdo by nedostal chuť na leccos, s prázdnou neodejde, pokud si přečte od Šárky jiné laskominy: „Kde jsou ty borůvkové knedlíky? Aha, už vím. To jsou ty Alfovo koule na modro. Vlastně jsem ráda, že jsem do koulí nějakého Alfa nemusela kousnout a byla jsem toho ušetřena. Tímto zdravím neznámého Alfa … “ A pokračování: „…aby těch koulí nebylo málo, jsou tu ještě čertovy koule – oblíbené domácí skořicové mýdlo v pytlíku“. Už se směju až se zalykám, po bradě mi chtivá slina stéká, za břicho se popadám. Prostě s jídlem roste chuť, s věkem taky.