130 let

Diskuze

Smetana na vidličku. To je panna cotta podle Romana Pauluse

Pokud vám příprava panna cotty zabere víc než deset minut, děláte něco špatně. Lehký krém s vanilkou patří do kategorie "minimum práce, spousta radosti". Rozumí si hlavně s letním ovocem, špetka skořice či medu ji ale dokáže proměnit i v dokonalý zimní dezert. Jednodušší dezert už jsou jen slepované piškoty máčené v čokoládě, panna cotta (v překladu "vařená smetana") ale chutná nesrovnatelně líp.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

C. Tecka cz

9. 1. 2014 16:05
Už vím, co bude zákusek po večeři!

To mě tak navnadilo, že to hned dneska udělám, mňam!

0 0
možnosti