130 let

Diskuze

Chceš hrát s muži, či ženami? V Německu kvůli transgender mění pravidla, v Anglii hráli první duel proti ženám

Téma transgender v posledních měsících stále více rezonuje světem sportu. Jsou to necelé dva týdny, co na mimořádném kongresu FINA (Světová plavecká federace) v Budapešti odhlasovali zástupci národních svazů novou „open“ kategorii pro transgender a nebinární sportovce a sportovkyně. Tedy pokud někdo nepřikročí ke změně pohlaví před 12. rokem života.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud neumime definovat, kdo je žena, pak se nedá rozlišovat a dělit sport na kategorie žen a mužů. Soutěžit se má jen v kategorii lidí, to snad ještě definovat umíme. Pokud tedy někdo neprohlásí, že jeho přítel, který vypadá jako chrt, se cítí být člověkem a chce běhat diamantovou ligu ve všech disciplínách.

0 0
možnosti

M97í86š60a 76C40o14h51l78a

30. 6. 2022 14:33

Jelikož soudruzi EU nevyžadují přeoperování orgánů ani hormonální výplach, stačí, když prostě jen prohlásí, že se cítí jako žena (nebo třeba jako bitevní vrtulník) a hurá, může hrát ženskou soutěž a pěkně to těm skutečným ženám nabančit. Díky, soudruzi!

0 0
možnosti

Spíše stárnete a mozek kornatí!!;-D

0 1
možnosti

J95i31r57i 89P32i57l12n52y

30. 6. 2022 6:45

Zrušte kategorie mužský a ženský sport a máte po starostech. Žádní profesionálové, co se tím živí, žádné miliardy za přestup, žádné reklamy, žádný sportovní byznys. Pak by se sport stal opravdu jen a jen zábavou. Tento svět spěje ke své destrukci, už roupama neví, co za bezradnost by si měl vymyslet. Pohlaví jsou jen dvě, nikdo zatím žádné jiné nikde neukázal.

6 0
možnosti