130 let

Diskuze

Sparta zažívá nejhorší vstup do jarní části

UVNITŘ ANKETA. Slibovala atraktivitu, ale připomíná to spíše křeč. Fotbalová Sparta po radikálním řezu v realizačním týmu zažívá nejhorší vstup do jarním části v historii české ligy. Tři body po třech utkáních získala jen v sezonách 1995/1996 a 2002/2003, v obou případech ovšem měla lepší skóre.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

F. Kopecký

4. 3. 2012 21:22
Co dodat

Klasická Hřebíkova deka.....

0 0
možnosti

J. Farmačka

4. 3. 2012 18:41
Kolem Sparty je stále zbytečný humbuk.

Nejde o žádné mimořádné hráče, jen jsou každoročně za spoustu peněz vykoupeni  ze všech možných oddílů i s cílem oslabit možnou konkurenci. Už dávno v našem sportu zmizela snaha a ochota vychovat vlastní kvalitní hráče. Snazší je někoho koupit. Sparta také dlouhé roky vyhazovala miliony za průměrné a často i neschopné trenéry, neschopné využít potenciál hráčů z drahých nákupů. Plzeň má lepší družstvo zejména proto, že má lepšího trenéra, který umí hráče stmelit. Jinak je úplně jedno, kdo je mistrem, protože v mezinárodním měřítku je to vždy paskvil. Plzeň už také nikdy nezopakuje loňské výsledky. Přesto si zaslouží pochvalu.

0 0
možnosti

K. Bartošík

4. 3. 2012 22:45
Re: Kolem Sparty je stále zbytečný humbuk.

Pane Farmačka máte plnou pravdu.Jen jsi vzpomeňte co hráču a velice nadějných si Sparta stahla  s Baníku Ostrava a výsledek-skončili na lavičce a v propadlišti dějin,jen proto,aby si je nemohl nikdo koupit a tím,konkurovat  Spartě.

0 0
možnosti

J. Vargulič

4. 3. 2012 18:17
Obvykle..

se to nedělá - měnit vítěznou sestavu. Rozuměj: trenérské vedení..

0 0
možnosti