Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

Legendární Casillas prodloužil smlouvu v Portu. Cítím se zde jako doma, rozplývá se

Sport

  14:26
Porto - Sedmatřicetiletý fotbalový brankář Iker Casillas o další rok prodloužil smlouvu v Portu a chce za portugalského mistra chytat až do čtyřicítky. V klubu chce bývalý kapitán španělské reprezentace jednou ukončit kariéru.

Gólman FC Porto Iker Casillas se loučí po vyřazení od Liverpoolu s Ligou mistrů. foto: Reuters

„Nová smlouva obsahuje opci a jsem přesvědčen, že to není poslední smlouva s námi,“ řekl šéf Porta Jorge Pinto da Costa na tiskové konferenci.

Gólman FC Porto Iker Casillas se loučí po vyřazení od Liverpoolu s Ligou mistrů.
Gólman FC Porto Iker Casillas dává po vyřazení od Liverpoolu sbohem Lize mistrů.

Casillas chytá za klub od příchodu z Realu Madrid v roce 2015 a zatím má 149 startů. „Není snadné vsadit na někoho, komu je skoro osmatřicet. Jsem vděčný za důvěru a přeju si zůstat v klubu, kde se cítím jako doma,“ řekl pětinásobný nejlepší brankář světa.

V minulé sezoně s Portem slavil ligový titul i Superpohár. Se španělskou reprezentací vyhrál mistrovství světa a dvakrát Euro. V této sezoně Casillas s Portem drží druhou příčku v domácí soutěži se stejně body, jako má vedoucí Benfica. V Lize mistrů čeká tým čtvrtfinále proti Liverpoolu.

Autor:

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...