Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert
130 let

Lidovky.cz

Sport

PLZEŇÁK: Teď už jen postoupit v Evropě, pro oddílovou kasu je postup zásadní

Plzeň se na úvod ligy utkala s Opavou foto: Petr EretMAFRA

Plzeň - Po prvním kole ligy se píše o tom, že Sparta dala čtyři góly za půli, a kdyby ve druhé nelenošila, mohla jich dát víc. Píše se o tom, že Slavia jich dala šest, přičemž nelenošila vůbec. Sešívaný řeporyjský starosta Novotný svým milovaným věští titul už o Velikonocích.
  13:07

A pak se píše o tom, že Plzeň moc nezářila a hlavně díky dvěma penaltám a vyloučení soupeře ukopala výhru 3:1. Nic naplat, že pecky byly jasné. Poznámky, že sudímu do ucha promlouval přímo černokněžník Berbr, už jsou pak (doufám) spíš vtip.

Důležité je každopádně něco jiného. Někdy je lepší, když se píše o někom jiném. Plzeň v závětří ladí opravdu dobrý tým, který má špičkové stopery, výjimečného veteránského beka, tvořivou zálohu a pohotového střelce.

Plzeň se na úvod ligy utkala s Opavou
Plzeň se na úvod ligy utkala s Opavou

Těsně před „nevydařeným“ zápasem s Opavou se tým dostal pod obří tlak kvůli dvěma nákazám koronavirem. Nešlo ani tak o odložení ligového mače, ale hlavně o pochybnosti, zda bude moct Viktorka zítra nastoupit v předkole Ligy mistrů proti Alkmaaru. Připomínám, že bude jen jeden zápas: buď, anebo. A pro oddílovou kasu je zápas v Nizozemsku naprosto zásadní.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!