130 let

Co bude s Bergrem? | foto: ČTK

Proč mají hráči pocit, že je zakázáno vystřelit

Sport
  •   10:17
PRAHA - Podstatné jsou body, na všechno ostatní se v......, dal by se slovy bafuňářů shrnout zápas Spartičky se Žižkovem. Na nedělní večer vysloveně slabá návštěva, na hřišti nakopávaná jak z okresního přeboru a další zahazování „tutovek“.

Proč mají hráči pocit, že je zakázáno vystřelit za vápnem? Do toho poločasové odstoupení stále ještě zataženého "diesla“ Bergera. I když, vzhledem k bídě, kterou předváděl v prvním poločase, a faktu, že prý zranění není vážné, bůh ví, jak to vlastně s tím jeho střídáním doopravdy bylo...

Pozitivní je snad jen to, že Sparta dokázala i takto nevydařené utkání vyhrát. A pak také pohled na tabulku, ve které máme tříbodový náskok, nejmenší počet obdržených gólů a druhý nejvyšší nastřílených.

Teď jen vyrabovat "Brnó, Brnó, buz... plnó“, aby tomu tak bylo i po příštím kole a sešitci zůstali přinejhorším (věčně) druzí.
Nepotěšil ani los poháru UEFA. Těžšího soupeře než Dinamo Záhřeb jsme snad už jsme dostat nemohli.

Ale i Dinamo plné velkých jmen je k poražení, a pokud se sparťané začnou trefovat z malého vápna do brány... A navíc začínáme venku, takže si můžeme jít zafandit i do Edenu s krásně barevnými rumunskými vlajkami.

Přítelkyně autorovi (31) vyčítá, že má raději Spartu než ji. Má pravdu.

Autor: Petr Kolář