130 let

Diskuze

Reprezentaci před baráží trápí nezájem

V Černé Hoře by těžko pochopili, co se děje v zemi jejich nejbližších soupeřů. Z barážového souboje o postup na mistrovství Evropy není trhák. Nedaří se nalákat lidi, aby podpořili fotbalovou reprezentaci přímo z tribun a ne jen od televize. Téměř s jistotou se dá tvrdit, že spousta míst na Letné zůstane zítra večer prázdných. Dva dny před výkopem bylo k dispozici na internetu ještě zhruba 3400 vstupenek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SV

S. Vácha

11. 11. 2011 18:12
Pánové...

Pánové Bílý a Orlík,lépe to nejde popsat.Snad jen dodat,že lidé  repre nevěří i kvůli exesům,které byly dříve a byly jaksi smazány a ututlány.

0 0
možnosti
AB

A. Bílý

10. 11. 2011 21:43
Asi nejen můj pocit

Není asi jen můj pocit, že p. Bílek byl do pozice hlavního kouče reprezentace jmenován spíše jako kamarád Ivana Haška a ne jako trenérská osobnost. Což se koneckonců projevilo v nominaci hráčů bez formy a rychlosti - "za zásluhy" a v nemoderním a ustrašeném systému hry. Někteří hráči hrají bez zápalu - buď je trenér nedokáže dostatečně namotivovat, nebo jeho systému, taktickým pokynům a také vybraným spoluhráčům vnitřně nevěří. Totéž cítí a vidí fanoušci. Já a mnoho dalších to tedy vidíme tak, že jádro a příčina všeho (i nezájmu fandů) je p. Bílek u kormidla reprezentace. Reprezentace pod jeho vedením se nelíbí a nikdo jí nevěří. Je mě to líto, ale je to tak.

0 0
možnosti
JO

J. Orlík

10. 11. 2011 20:49
Pane Hubschmane, jakobyste hráli celou

kvalifikaci venku bude nejspíš tím, že jste celou kvalifikaci hráli jako pro cizí. Řekněte upřímně, co jste, pro fanoušky, udělali vy? Reprezentanti? Nic. Na vaši hru se vůbec nedá dívat. Když to odchodíte a v několika zápasech téměř nevystřelíte na bránu soupeře a hrajete zanďoura, tak se pak nedivte, že lidé na takový fotbal nepříjdou. Vysolit pětikilo za pohled na mistrovství světa v pomalé chůzi, na to není nikdo zvědavej.

0 0
možnosti