130 let

Diskuze

Hráči předvedli velký výkon. Góly? Stále pracujeme na dalším útočníkovi, říká Šilhavý

Ačkoliv se jeho svěřencům nepodařilo do vysněné Ligy mistrů postoupit, trenér Jaroslav Šilhavý byl s jejich předvedeným výkonem spokojený. „Odvedli velký výkon, jen produktivita nás trápí,“ uvědomuje si slavistický kouč po dvojzápase s kyperským mistrem. I proto by v týmu stále rád přivítal ještě jednu ofenzivní posilu - útočníka typu Milana Škody.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

24. 8. 2017 18:47

Opravdu jste předvedli velký výkon..... nevím od kdy se fotbal hraje na "velký výkon", já myslím, že hlavně na góly pane Šilhavý!!!!

Kecy, kecy, kecy.... to jde českým trenérům nejlépe!!!!

0 0
možnosti

M. Šipula

24. 8. 2017 16:14

Máte volného Vukadinoviče, kterého jste tolik chtěli = pro Itala se do základu už nehodí!!

0 0
možnosti
JN

J. Novotný 532

24. 8. 2017 12:58

Sparta i Slavia byly bohužel /pro "náš fotbal"/ vskutku legrační. Jak je možné, že Sparta /á x-set-mega/ nedá gól ani když je soupeř "zatažen" ? A stejně tak Slavia, 1. zápas o LM byl utrpení pro fanoušky ! A druhý byl na nějakém "více" placeném kanálu, jak si přál "srdcař" Pelta, tak jsem tu pokračující snahu naštěstí neviděl. Jak je možné, že nedají ve 2 zápasech ani góla, když loni byla celkem paráda se na ně dívat ? Trenér Š. prý shání útočníka, to brzy "trenére" :-)

0 0
možnosti
PM

24. 8. 2017 10:34

Šilhavý a celé vedení Slávie se najednou diví, že to bez zraněných hráčů základní sestavy nejde. Ale hlavně že se dobře bavili situací Sparty v loňském roce, když jim chyběla celá základní sestava. Zřejmě mlýny skutečně melou

0 0
možnosti
JK

24. 8. 2017 9:50

Čína zakázala kupovat sportovní kluby.Takže Tvríka si nechá

jako opici z hlavy a moče ovara.

0 0
možnosti