130 let

Šmicer při oslavách titulu. | foto: ČTK

Šmicer se vrací k tréninku

Sport
  •   15:49
PRAHA - Slávistická hrající legenda už hlásí návrat do tréninku. Celou přestávku si léčil svoje zranění achilovky, ale při dnešním oficiálním focení v Edenu už hlásil: Když to tělo vydrží chci dál hrát.

"Dostal jsem od lékařů povolení trénovat, tak začnu na kole, pak budu běhat, když to půjde dobře, tak bych do čtyř týdnů mohl zkusit trénovat s týmem,“ uvedl pro oficiální web klubu.

"Budu muset dohnat kondici. Ale už to nebude pod takovým tlakem. V mých letech do toho mohu jít s čistou hlavou, když to půjde, budu rád. Když achilovka zátěž nevydrží, budu muset kariéru ukončit,“ vysvětlil současné plány.

"Když budu zdravý, tak bych rád sezonu ještě zkusil, slíbil jsem to Slavii. Po zisku titulu možná byl ideální moment pro to skončit a já bych si ušetřil některé ty nepříjemné věci, které se kolem toho vyrojily. Ale beru to v pohodě,“ pokračoval Šmicer.

Miláček tribun byl v dobré náladě a líbil se mu i nový dres, ve němž se fotil: "Má větší hvězdu, navíc je na něm ta mistrovská hvězdička, vím, že to mívají v zahraničí, moc se mi to líbí,“ pochvaloval si.

Autor: Lidovky.cz