130 let
Jose Mourinho dostává žlutou kartu od sudího Deana.

Jose Mourinho dostává žlutou kartu od sudího Deana. | foto: Reuters

VIDEO: Zase starý dobrý Mourinho. Nahlížel do poznámek soupeřova trenéra a dostal žlutou kartu

Sport
  •   10:13
Londýn - José Mourinho našel nový velmi bizarní způsob, jak dostat žlutou kartu. Současný trenér Tottenhamu totiž v 21. kole anglické Premier League na hřišti Southamptonu, které Spurs prohráli 0:1, přišel na lavičku domácího týmu a četl poznámky hlavního trenéra Ralpha Hasenhuttla.

José Mourinho byl herním stylem Southamptonu ohromen natolik, že se rozhodl vzít věci do vlastních rukou. Televizní kamery spatřily Portugalce, jak vtrhl na lavičku soupeře a nahlížel do poznámek, které si zapisoval trenér Southamptonu Ralph Hasenhuttl.

Bohužel pro manažera Tottenhamu si celé situace všiml hlavní sudí utkání Mike Dean, který Mourinha potrestal žlutou kartou. „Žlutá karta byla fér, protože jsem byl hrubý. Ale byl jsem hrubý k idiotovi“, řekl po utkání Mourinho. Koho nazýval idiotem však není jasné.

Southampton zdolal Tottenham díky gólu Dannyho Ingse ze 17. minuty. Pro Kohouty navíc přišla druhá špatná zpráva. Elitní útočník Harry Kane se zranil čtvrt hodiny před koncem, kdy sice skóroval, ale jeho branka kvůli ofsajdu neplatila. Vzápětí hostující kapitán střídal.

„Kohoutům“ patří šestá pozice s šestibodovou ztrátou na Chelsea, která drží poslední příčku pro Ligu mistrů.

Autor: David Ako