130 let

Diskuze

Richter: Fetisove, ty jsi snad naprosto zešílel!

Klidně se ponořte do té bujné představy: s hokejem jste skončili v minulém století, věk už máte na vnoučata – a najednou cvak! Teď chcete ubránit ve formě hrající hvězdy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mejla

12. 12. 2009 21:20
Foreman byl šampionem znovu ve 46 letech.

.

0 0
možnosti

Milan Příhoda

12. 12. 2009 8:00
Dominátor je proti němu cucák

Přeju mu to , jestli pravidelně trénuje , tak ví co dělá. Sám hraju hokej , je mě 47 , ale od svých 5 let jsem vlastně s vyjímkou vojny nikdy nepřestal. Rychlost už není taková jako ve dvaceti , ale zas to nahradí přehled. Alespon ti , co se smáli D.Haškovi ted maj terč minimálně o třídu víše.

0 0
možnosti

Fanda

11. 12. 2009 21:35
Takové kecy si mohly LN odpustit

Mně to připadá naopak fantastické.  Fetisov byl klasa obránce a je obdivuhodné, že se nebojí v padesáti letech jít do toho a svou účastí pomáhá překlenout situaci, kdy klub má nemocné nebo zraněné hráče v obraně.

0 0
možnosti

m

11. 12. 2009 21:51
Re: Takové kecy si mohly LN odpustit

a navíc je to super tahák na fanoušky. Prostě luxus, to je jako kdyby Zidane šel za deset pomoct jeden zápas Realu taky by to bylo super

0 0
možnosti

petr

11. 12. 2009 19:40
Drzim mu palce !!!!!!!!!

Myslim ze muze hrat ,je to obrance ,drzim mu palce .ja sam jeste porad hraju hokej v nizsi soutezi v nemecku a je mi uz pres 40.Citim se ale naprosto v pohode asi pred 3 ma rokama jsem mel potize se zadama ,bylo to husty ,myslel jsem ze je s hokejem konec.Nastesti se to srovnalo,shodil jsem pak asi 10 kilo a od ty doby je to v pohode.

Jestli se mu to povede budu jen rad bude to pro me dukaz ze se da hrat velmi dlouho  .Ja to nehraju vubec kvuli penezum ale mam ten sport strasne rad, A vubec si neumim predstavit ze jednou treba uz nebudu moct hrat.Proto uplne chapu i Haska kterej skoncil a pak zas zacal i kdyz se do nej nektery lidi navazeli.Myslim ze ten kdo jednou mel na nohou brusle a hral tu hru ,byt treba jen na rybniku vi jek je to absolutne genialni sport ,ketrej vubec nema cyhbu !!!!!!!!

0 0
možnosti