130 let

Diskuze

Varaďa: Další šampionáty budou ještě těžší, ostatní týmy jsou kvalitou úplně někde jinde

Mezi novináře přišel po zápase viditelně zkroušený. Emotivní kouč české hokejové dvacítky Václav Varaďa, že se jeho týmu klíčový duel každého šampionátu, tedy čtvrtfinále, vůbec nepovedl. Švédové nejenže vyhráli 5:0, český tým navíc nepustili téměř k žádnému většímu ohrožení vlastní brány.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No hlavně musíme s hokejem pomoci Číně, Jágr už na tom pracuje ...

Pěkný den.

0 0
možnosti
VP

zadarmo to není a na za stav českých mladých nadějí,to nemůže...

0 0
možnosti
PM

Nasi komunistobijci zlikvidovali system vychovy mladeze, a nechali to jen na financovani rodicu, kteri si musi kupovat trenery, aby se kluk dostal do sestavy. Staci se podivat do Skandinavie, kde mesta plati haly, prispivaji na mladeznicke tymy z rozpoctu mesta, a hrat muze opravdu kazdy, nebot clensky kontingent pro deti je par korun.

0 0
možnosti
MV

Je vidět, jak se Kanada i ostatní, kteří v naší éře zlatého hokeje ztráceli, poučili z chyb. Náš svaz to vede akorát do propasti. Ujel nám vlak a trvat na tom, co fungovalo před dvaceti lety je šílenství. Bohužel širší veřejnost nevytvoří dostatečný tlak, místo toho tady budeme čumět na trapný florbal aj. světově okrajové sporty jen proto, že se v nich zrovna daří. Jinak hráčům i trenérům dík, odevzdali všechno.

0 0
možnosti
VM

Aby nebyly jinde, když systém výchovy žáků a dorostu, který převzaly státy jež nás nyní porážejí, zde byl zdevastován jako komunistický přežitek. A bafuňáři, rodiče jdou jen po penězích, málokdo odolal.

0 0
možnosti