Pátek 24. května 2024, svátek má Jana
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Tvrdé K.O. Boxerskou show ukončil úder do spánku

Sport

  14:32
LONDÝN - Bylo to boxerské galapředstavení těžkých vah. A Brit Anthony Joshua potvrdil, že je hvězdou budoucnosti. Svého soupeře a krajana Dilliana Whytea uzemnil v sedmém kole ostrým pravým hákem přímo do spánku a v Londýně získal britský titul, pás Commonwealthu a Mezinárodní titul WBC.

Vítěz. Anthony Joshua uštědřil soupeři K.O. foto: Reuters

Londýnská aréna viděla parádní boxerskou řežbu. Joshua, oblíbenec fanoušků, měl s protivníkem velké problémy. Whyte se výborně pohyboval, kryl a v úderech byl přesný.

V sedmém kole ovšem favorit zaútočil a zaznamenal 15. KO v 15. zápase. „Byl to pouliční boj, ale užil jsem si to,“ řekl vítěz. „Věřil jsem v sám sebe. Byl to těžký zápas, nejtěžší v této fázi kariéry.“

Souboj o Británii bavil. Joshua nastoupil do ringu za zpěvu rappera Stormzyho, Whyte zase po ohlášení svého jména vyl jako vlk a k nástupu mu hrála melodie z filmu Čelisti.

Zápas těžkých vah s podtitulem „Bad Intentions“ překonal očekávání. A mnohé zaujal mnohem více, než nepříliš atraktivní střetnutí mezi Vladimirem Kličkem a Tysonem Furym.

Autor:

Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění
Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění

Spousta důchodců si dnes přivydělává, aby zvládli zaplatit stále rostoucí výdaje a nemuseli se spoléhat na pomoc svých blízkých. Podobně tomu bylo...