130 let

Diskuze

VIDEO: Zkrat v závěru štafety. Ruský běžkař udeřil soupeře hůlkou, pak ho srazil k zemi

Skandální závěr měla štafeta mužů na Světovém poháru běžců na lyžích v Lahti. Vedoucí muž seriálu Rus Alexandr Bolšunov v cílové rovince vztekle udeřil finského finišmana Joniho Mäkiho, který ho při závěrečném útoku „zavřel“ za sebou. Po projetí cílem Bolšunov ještě do soupeře schválně najel a srazil ho na zem. Elitní ruská štafeta byla diskvalifikována, na třetí místo se místo ní posunul druhý ruský výběr.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na pociťované příkoří, při civilizovaném výkladu pravidel osobního vystupování, nelze reagovat dle způsobu použitého sportovním reprezentantem Ruska. To by každému měl dát zdravý rozum, ale jak vidno zde z diskuze, někteří zde jím nedisponují... :-)

0 0
možnosti
Foto

Norové měli zřejmě v sobě příliš vysoké dávky antialergik.

0 0
možnosti
Foto

Exemplární doživotní distanc pro Rusáka. A pak ať klidně kvičej...

0 0
možnosti
MV

rusácký ubožák. Měl kliku, že ti Finové byli takoví kliďasi. Já bych se snad neudržel a zrychtoval ho jak psa, kdyby se někdo snažil umyslně zranit mojeho parťáka.

0 0
možnosti
OT

Taky se divím, že ho tam nerozšlapali.

0 0
možnosti
Foto

B27o58r54i38s 81K64a67i66n

24. 1. 2021 21:34

Kaby sa Olympijsky vybor staral of svoj business a neplietol sa do tradicneho Sovietskeho dopingovania tak by sa tento pripad vobec nestal. Ten Sovietsky borec by bol 300m vredu a nemusel by dat tom Finovi ziadnu nakladacku.

"Soyuz nerushimyy respublik svobodnykh

Splotila naveki velikaya Rus'.

Da zdravstvuyet sozdannyy...."

0 0
možnosti
Foto

Heleď, předjeď mě a dostaneš flákanec!

0 0
možnosti
VJ

No jo,ale jak je z videa jasně patrno,tak Rusák předjížděl Fina a ten mu vjel do dráhy a proto dostal v nervech klackem,že.To první video,kde to je naprosto jasně vidět už nějak zmizelo,ale i z toho co tam nechali je to zřejmé.No,ale to toho Rusáka neomlouvá,měl podat po závodě protest.Ovšem,jestli by uspěl,neboť celosvětové tažení proti Rusům se promítá i do sportu.

0 0
možnosti
MK

M88í68r26a 62K45o40z42á67k

24. 1. 2021 18:54

Proč tam není video z čela, kde je jasně vidět podraz toho fina. Úmyslně křížil dráhu až k levé straně k kde je mantinel a Bolšunov neměl možnost jej předjet. Tak se není co divit, že jej fláknul za takovou sviňárnu!

0 0
možnosti
JK

Až si přečteš pravidla, tak zde nebudeš za ušatého hýkavce, Kozáku. Flákání po zádech a srážení k zemi, máte v rodinné tradici??

0 0
možnosti
OM

Typycký rus. Rus je hnus.

0 0
možnosti
MF

Co chcete, to je ruská povaha, rusák si s vámi jednou rukou připije a druhou vám bodne nůž do zad! Moloděc!

0 0
možnosti
VJ

Franku,jste poněkud zmatený,že?Tak trochu z pravidel IBU,která v cílovém koridoru porušil Fin a až potom Rus.

7.2 Překážení:

Je přísně zakázáno překážet jiným závodníkům jakýmkoliv způsobem a v jakémkoliv čase během závodu. Tento zákaz zahrnuje rovněž házení předmětů na závodní tratě nebo střelnici tak, že to překáží jiným závodníkům.

A Fin Rusákovi sice nepřekážel,ale vjel mu při předjíždění do dráhy,což je snad ještě horší.Proto ty ruské nervy.

0 0
možnosti
PM

P94a70v34e70l 94M64a52š61e62k

24. 1. 2021 16:38

Diskvalifikace naprosto v poradku, bylo by zajimave, kdyby udrzel nervy na uzde a Rusove podali protest proti krizeni stopy

0 0
možnosti
Foto

To není, jako ve F1 ...

Pěkný den.

0 0
možnosti