130 let

Diskuze

Měl by Fischer šanci v extralize?

Něco málo přes dva kilogramy vážila krabička, která zachránila život českému obránci Jiřímu Fischerovi. Zámořští lékaři stále nezjistili příčinu srdečního kolapsu, ale v jednom se shodují: nebýt defibrilátoru, mohlo to skončit špatně...
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Baghira

28. 11. 2005 9:36
Sportem ku zdraví
"Defibrilátor je zásadní věc. Měl by být všude, kde se vyskytují vrcholoví sportovci." Každému vrcholovému sportovci jeho vlastní defibrilátor!
0 0
možnosti

lada2

25. 11. 2005 21:13
Vicho Vicho
mate zachranne sluzby pobliz stadionu? Chacha. Pobliz? Jakej jses to lekar, kdyz nevis ze mas akorat 7 minut na obnoveni srdecni cinnosti. 7 minut a pobliz? Chachacha.
 
Bez diskuze, Ceska lekarska sluzba nema uroven americke. Strasne by mne zajimalo, kolik stadionu ma automaticke defibrilatory a kolik lidi vlastne vi, jak s temi krabickami zachazet. Kolik lidi vi, jak zaintubovat nemocneho? Kolik? Nejdulezitejsi bylo prodychat Jirku, protoze epilepsie proste extremne rychle vyplytva jakekoliv zasoby kysliku, navic Jirka byl v Acidose kvuli hokeji a byl proto v kyslikovem dluhu, coz asi byla hlavni pricina srdecni zastavy. Proste a jasne mate jen 7 minut. Opravdu tady chcete tvrdit pane Vicha, ze jste toho schopen?
0 0
možnosti