130 let

Diskuze

Národní stadion hledá investora

Necelé dva roky od chvíle, co místopředseda Českomoravského fotbalového svazu Vlastimil Košťál oznámil plán postavit Národní fotbalový stadion v Praze na Letné, začíná být jasné, kdo by mohl kontroverzní stavbu za zhruba dvě miliardy korun zaplatit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

xl

26. 3. 2008 9:00
potřebujeme jiné služby!

komu poslouží národní stadion? potřebujeme domovy důchodců, silnice. stadion za miliardy pro pár křiklounů je nesmysl.:-(

0 0
možnosti

damon

25. 3. 2008 20:42
tak já se teda hlásím

na jaký účet mám ty prachy poslat ? Ať už je od toho pokoj ....

0 0
možnosti

I-Worm

25. 3. 2008 17:33
A proč se na ten stadion nesloží

hráči a funkcionáři? To jsou tak špatně placení?

0 0
možnosti

Byrograt

25. 3. 2008 14:09
Zakázat veřejná fotbalová utkání

A bude klid. Od neúplatných funkcionářů, skvělých fanoušků, spravedlivých rozhodčích a ploch dekorovaných pěknými a nezbytnými budovami elegantních stadionů. A fotbalisté? Inu, budou zase hrát na trávě za vsí sobě pro radost, tak jako to dělali přece vždycky...

0 0
možnosti

klik

25. 3. 2008 12:29
naprostá blbost

Potíž je,že na pláni chtějí postavit další fotbalový stadion,akvárium,křižovatku s tunelem,chrchel Kaplickýho a tím zničí celé letenské sady.......Odporný chrchel namyšleného Kaplického,nikdy nebude rušit nádherné panoráma naší stověžaté Prahy!Letenské sady a pláň jsou určeny ke sportování i odpočinku maminek s kočárky v chladivém stínu vzrostlých kaštanů,důchodců i turistů kochajích se nádherným výhledem na Prahu! Ať si to zkusí postavit v Novým Yorku v Central Parku,nakopou mu všichni pr.del!Odchoval jsem v letenských sadech tři děti,hráli si tam s ostatními na pískovištích,jezdili na tříkolkách,kolech,na pláni se sportuje,hraje se tam fotbal,badminton,nohejbal a mnoho jiných sportů!Město potřebuje takový prostor oddychu a klidu!Každej šmejd si myslí,že když postaví ten svůj kvelb,do centra,že se bude topit v penězích.....Kaplickej táhni s tím chrchlem,někam na konečnou!Opravte raději veřejné záchodky na pláni,otevřte historický kolotoč a vraťte nádhernou sochu Diany,bohyně lovu, na své místo!!!!!   Česká televize manipuluje veřejným míněním Pražanů. Divákům zatajila, že před časem pan Ježek řídil Československý rozhlas a zašantročil budovu na Pankráci, kterou prodával za miliardu a čtvrt, aby ji nakonec prodal za dvěstěpadesát milionů! Kam se poděl rozdíl? Za odměnu ho jeho kamarád Pavel Dostál jmenoval ředitelem knihovny a další malér je na cestě. Nesvěřujte 3 miliardy do rukou Ježka !!!

0 0
možnosti

čtenář

25. 3. 2008 19:58
Re: naprostá blbost

Nejlepší by bylo postavit tam stadiónů, co se tam vejde. A hezky jeden vedle druhýho, ať se to tam zaplní.

0 0
možnosti

Mário

23. 3. 2008 15:45
fotbalová mafie

Soudruh Košťál a celý fotbalový svaz je totálně prolezlý starými strukturami, které parazitují na sportu. Jejich mafiánské praktiky vidí všichni, ale nenajde se odvážlivec, který by se jim postavil a rozbil jejich stébáckou struktutu. Peníze jsou pro podobná individua jen prostředkem k vlastnímu obohacení. Tzv. "národní stadion" je stejný nesmysl jako olympiáda v Česku, tedy spíš v Praze. Nedávno byl rekonstruován Letenský stadion, ještě k tomu bez stavebního povolení. Nenažranost a snobárna...to jsou atributy těchto komunistických prasat, co si hrají na podnikatele a vážené managery. Styďte se Košťálové. Toť vše.

0 0
možnosti

Petr K

22. 3. 2008 22:49
Spis y meli hledat misto

Co si o Kostaovi myslim je vedlejsi tenhle ztezi dostudovany chemik ze sebe dela velkeho manazera s nagelovanymi vlasy vypada jak magor, nicmene jeho argument ze se stadiony stehuji zpet do mest me pobavil protoze Alianz arena u Mnichova ma s Mnichove spolecneho asi tolik co Beroun s Prahou, tyhle ucelove argumenty mi pripadaji skutecne tupe, jestlize si Kostal mysli, ze jsme vsichni idioti tak vezte pane Kostale nejsme idioti

0 0
možnosti

šrek

22. 3. 2008 14:45
Já bych navrhoval,

aby se nevydával za Národní, nýbrž aby byl popravdě označován jako Stadion Vlastimila Košťála;-D

0 0
možnosti

Mia

22. 3. 2008 13:51
Obyvatelka Prahy 7

Vážení a milí,

moc mě těší Vaše příspěvky, zdá se, že nejsem sama, kdo si myslí, že se pan K. zbláznil. Pokud byste chtěli přispět ještě něčím navíc, navštivte prosím stránky http://www.zachranmeletnou.cz/ a připojte se k petici proti stadionu na Letné. Bude nás víc, nebudem se bát Košťála nic.

0 0
možnosti

damon

25. 3. 2008 20:43
Re: Obyvatelka Prahy 7

stadion na Letné je samozřejmě blbost ... chybí infrastruktura ... stavět něco 1km od Hradu je trochu blbost

0 0
možnosti

Šelder Jan

22. 3. 2008 10:18
Proč národní ?

Sparta již má stadion, Slavie ho staví za své a Košťál se potřebuje jménem národa napakovat na národní investiční výstavbě.

0 0
možnosti