130 let

Diskuze

Nepotkal jsem se s formou, litoval Jakš

Český lyžař Martin Jakš by nejradši co nejrychleji vymazal z hlavy vzpomínky na dnešní vystoupení v tolik očekávaném štafetové závodě, na jehož prvním úseku vyhořel a domácímu kvartetu se tak rychle rozplynul sen o útoku na medailové pozice. Jakš dnes ve Vesci prožil možná nejtrpčí chvíli v kariéře a připustil, že mu světový šampionát v Liberci ani trochu nevyšel.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

čert

28. 2. 2009 10:26
Z cizího prostě krev neteče

     Korupce, zlodějina provázela přípravu a výstavbu celého areálu no a výsledky krom Bauera nic moc. Kdo ví jak by se umístili když by si veškerou přípravu a náklady platili ze svého?Chtěl jsem se tam již včerá  také podívat ještě že to nedopadlo. Šaškárny u vstupu , mokrý sníh  a dneska hnusně prší, ušetřil jsem čas ,možná i zdravíčko a ne malé peníze. Mistrovství světa ve Vestci je pro mě jedna velká(Y).

0 0
možnosti

MOD

28. 2. 2009 0:23
chudák chlapec-profesionál

nic jiného nedělá, než že trénuje, rehabilituje, relaxuje, posiluje, závodí  a to vše za státní peníze a pak mu "to nějak nesedne" a miliony ze státní kasy jsou v háji.

Takovýto "státní profesionalismus" bez skutečné zodpovědnosti je horší jak ten státní sport kdysi za socialismu.

0 0
možnosti

hendon

27. 2. 2009 20:14
nějaký chlap,co utíkal na lyžích moc pomalu

a rozesmutněl všech sedmdesátpět lidí,které utíkání na lyžích zajímá.Ta přehlídka v utíkání a skákání stála dvě miliardy a kvůli tomu trošku smutím zase já.Snad se příští rok dostane také na nás,chovatele morčátek a bude výstava za půl miliardy.

0 0
možnosti

Mejla

27. 2. 2009 19:36
Po štafetě bylo vidět, že nemá formu, a změna není ze dne na

den. Dnes ho opravdu neměli stavět. Stejně jako trenér žen postavil štafetu opačně než ostatní, s nejslabší členkou na začátku. Holt všechno obráceně.

0 0
možnosti

Gott

27. 2. 2009 18:29
Snaha určitě byla,ale

to se stává i v jiným sportu a i dokonce v životě.Život jde dál jak plackou,tak i bez ní.Nic si stoho nedělejte,mě to dneska taky v zaměstnání nebavilo a stejně jsem vydělal 100 éček za 4 hoďky.:-D

0 0
možnosti