130 let

Diskuze

Petr Čech, postrach všech kanonýrů.

Česká gólmanská reprezentační jednička dokazuje, proč ho v Chelsea po právu udělali nejlépe placeným brankářem světa. I za takovou obranou,jakou ma Chelsea si lze občas pořádně zachytat a právě tehdy přichází okamžiky, kdy Petr Čech může ukázat své výjimečné reflexy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vašek

29. 7. 2008 20:39
Chybí ukázky z posledního ME

Naaranžovaná ukázka vyražených střel je laciná. Asi má jinou motivaci v Chelsee a jinou v repre. Není nejlepší na světě, k tomu mu chybí opravdu hodně. Klíčové momenty nezvládá a to dokázal vícekrát. Je ale mladý a má se co učit. Je kolem něho zbytečný humbuk.

0 0
možnosti

svetloplach

29. 7. 2008 13:08
je dobrej ale..

bezesporu patri mezi 5 nej brankaru sveta, kvalitu urcuje ale taky kvalita celeho tymu.Tezko rict, kdo je dnes nej, jestli Buffon,Cech nebo nekdo jinej..ale ukazky byly jen ze strel na branu a pokud vim,tak Petr ma problem vybihat na centry..Chelsea moc centru  pred a do 16 nedovoli,takze je to pak primej kop z dalky nebo rychla kombinace po zemi...ale sestrih nejakych centrovanych micu a jeho vybehnuti na roh ci pod, to by me zajimalo vic..

0 0
možnosti

boleslav1

28. 7. 2008 22:43
bridil,

pada jak sranky a zavinil goly proti portugalcum a turkum!vykopat z narodniho muzstava!kam se sere na planicku,stacha,sroifa,viktora.i kouba byl lepsi.podrzet muzstvo?hasek jo,ale tenhle bridil?sotva!

0 0
možnosti

Flap

29. 7. 2008 9:44
Re: bridil,

Nechces se presunout na http://www.zamindrakovanifanousci.cz ?

0 0
možnosti