130 let

Diskuze

Poborský: Na šampionát ze druhé ligy? Proč ne

Vyprávěl o možném loučení s kariérou, o vypjatém boji s Norskem, o podivné situaci ve Spartě. „Au, to bolí,“ utahovali si z Karla Poborského (33) spoluhráči, když ho včera ráno viděli, jak poskytuje rozhovor pro LN. Jenže Poborského spíš než mediální povinnosti bolel úpon třísla. „V pondělí jsem nemohl,“ vracel se k prvnímu reprezentačnímu tréninku. Také včera jen vyklusával.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

EASY

13. 11. 2005 17:42
SLOVENSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
http://celamko.blogspot.com/" target="_blank" rel="nofollow">http://celamko.blogspot.com/
0 0
možnosti

Bath

12. 11. 2005 20:02
Góóóóóól
Díky, Karle, za gólovou nahrávku.
0 0
možnosti

Jiras

12. 11. 2005 15:01
už se konečně vzpamatuj
jsem fanoušek sparty už přes 40 let. je pravda,že když K. P. do Sparty přišel byl velkým přínosem. Je sice nyní  už svým způsobem dost starý,pomalý a bez,, náboej,, a  zdravé agresivity. Chodím na každý zápas jak doma a venku a můžu Vám říci,že K.P. už od zápasu loni v Jablonci nemám rád. je strašně vyčúraný a namyšlený. Jak nám loni svým úmyslným vykartován  uškodil nide nepíšete. Já se zeptám: vrátil jsi i výplatu za poslední 2 měsíce kdy jsi nehrál ? proč jsi nejel s mužstvem na poslední zápas, když jsi stále dostával výplatu ? Proč při zápasech hraješ jen dopředu a nikd yse snevrátiš pomoci obraně ? je to pod tvojí úroveň. Vzpamatuj se, už nejsi taková hvězda jako dřív. Myslím si,že do Sparty by se určitě K.P. neměl vrátit. je nutné budovat mužstvo s ohledem na další sezony a on se díky svým schopnostem jako je pomalost atd. do této koncepce nehodí. Navíc stejně jako někteří další hráči není srdcem sparťan, ale chladný profik,který je schopen hrát za pořádný balík kdekoliv. Proto díky, ale již se nevracej a vem si sebou zelenku a další. Potřebujeme hráče,kteří chtějí na hřišti makat až do  úplného vyčerpání a ne jen samé primadony. Věřím, že p. Griga si postaví nový tým a nedá na pár ukřičených ultras,kteří stejně fotbalu nerozumí. je lepší obětovat  tuto sezonu,získat do srdcí pokoru a pak více ostatní válocovat. Nic nám do klína nespadne samo,ale je to jen o houževnatosti a vůli. Ať žije Sparta.
 
 
0 0
možnosti

Petr

11. 11. 2005 1:35
Zralý muž
Pokud redaktor nijak Poborského vyjádření nepřepisoval, velmi příjemně mě pan Poborský překvapil. Inteligentní, dospělý člověk, který má správně poskládané priority a ví, co je a co není podstatné. Bravo, teď jen vyřadit Vikingy.
0 0
možnosti

Jihočech

10. 11. 2005 9:37
Dynamo!
Karle, zůstaň u nás! Pomoz vrátit ligu na jih Čech. Všude dobře, doma nejlíp!
0 0
možnosti

AHOJ

9. 11. 2005 15:28
www.albumfotek.cz
http://www.albumfotek.cz" target="_blank" rel="nofollow">http://www.albumfotek.cz
0 0
možnosti

Libor

9. 11. 2005 15:23
EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR
EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR S KAKREM POBORSKÝM NA http://pavilon.xf.cz" target="_blank" rel="nofollow">http://pavilon.xf.cz
0 0
možnosti

Jihočech

10. 11. 2005 9:39
Re: EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR
 Hajzle!
0 0
možnosti

Martina

9. 11. 2005 15:13
Prenos fotbalovych utkani mimo CR - kde na internetu?
Muzu se zeptat, kde lze sledovat utkani mimo CR? A kdyz ne na webu, na kterych satelitnich stanicich? Diky!  Do toho!
0 0
možnosti