130 let

Diskuze

Rusko musí spolupracovat na vyšetření dopingové kauzy, prohlásil Putin

Podle prezidenta Vladimira Putina je nezbytné, aby Rusko „co nejotevřeněji“ spolupracovalo s mezinárodními sportovními organizacemi na vyšetření dopingového skandálu svých atletů. Zároveň se v zemi rozběhne i vnitřní vyšetřování a někdo za aféru musí nést osobní zodpovědnost. Putin to řekl na setkání s ministrem sportu Vitalijem Mutkem v Soči.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

12. 11. 2015 12:57

Puťka si ukáknul... olympiáda bez Rusáků, to už by mu asi doma neprošlo... Ale lepší než by brečel a ukazoval prstem na všechny okolo.. Bravo Vladimíre!

0 0
možnosti
ID

12. 11. 2015 10:56

Se divím,že Putin onu dopingovou kauzu neprohlásil za lživou, protiruskou kampaň, organizovanou západními imperialisty,  jak to má v podobných případech zvykem. Jako například když se rusákům povedlo sestřelit onen malajsijský letoun. Také přinášejí různé pseudodůkazy, že onen let byl sestřelen prakem, jakéhosi ukrajinského kluka.

V případě dopingu, kdy důkazy byly nezvratitelné, musel kapitulovat. Bravo.

0 0
možnosti
PF

P. Fajt

12. 11. 2015 9:05

Putin to říkal jinak, ale to je jedno, zdejší propaganda si povede svou - v každém případě, pokud se opravdu zakáže doping ve všech sportech a ve všech zemích světa ( což mi příjde v korporátním kapitalismu absolutně nemyslitelné ), pak by se sport mohl vrátit i mezi širokou veřejnost -  zatím je v zajetí lichvářů a psychoušů z velkého hazardu, takže být vrcholovým sportovcem dnes znamená být privilegovaným feťákem. ..)

0 0
možnosti
JD

12. 11. 2015 9:11

Nicméně pouze v totalitních zemích jako je rusko se jedná o státem řízenou dopingovou mašinérii. Jen pro tyto totalitní země je sport politika.)

0 0
možnosti
JD

12. 11. 2015 9:09

Snad si nemyslíš, rudochu, že na ten kremrolí odkaz někdo klikne?

0 0
možnosti