má také domácí zvířectvo rád
PS ...... šuká sousedovu kozu Z ARCHIVU ÚSTECKÉ KRAJSKÉ SPRÁVY STB - ZE SPISU "BIDLO": Žadatel: vojín Karel Bidlo, nar. 1952 Věc: Přihláška do informátorské služby STB. Datum: 7. 11. 1971 "....... Chtěl bych poskytovat informace o mládencích ve vojenské službě nejen tzv. kontrášům i když jsem ještě na vojně, ale dnes bych chtěl poskytovat informace taky vám. Někteří neuvědomělí vojáci si se mnou chtěly vyřizovat účty pomocí najatých násilníků a když na to nesehnaly peníze, tak požadovaly alespoň abich dostal tzv. deku, což je porušením vojenského řádu! Nejsem žádný chudák paskřivec na těle i na duchu a nezplodil mně věčně ožralý syfilitik, níbrž můj soudruh otec je členem KSČ a pomocníkem SNB u nás v Ústí - Střekově. Moje mamka je známá žilinská komunistická aktivistka a ne špinavá smradlavá prostitutka, jak o ní hovoří někteří nepřátelé našeho socialistického zřýzení......" Ústí nad Labem, 26.3.2008 Předkládá: Mgr. Marta S. /počítačový přepis z Bidlova rukopisu je autentický - včetně gramatických chyb/.
"Dokáže hodiny a hodiny vyprávět o tom, jak chová kachny, od jednodenních kachňat až po kukuřicí vykrmené velké ptáky." - S tím člověkem ale musí být zábava Neumřeli už všichni jeho příbuzní a známí nudou?
by řekl: Vaše (a Palatovy) starosti na moji hlavu. Už jste dokázali vychutnat krkonošské brambory "na loupačku"? Bavit se o exkluzivní stravě v době, kdy stamiliony lidí nemají cio do huby, považuji za zhovadilost. A jsem si jist, že takhle nedebužíruje ani většina šakalů na této stránce. Takže? Černý chléb se škvarkovým sádlem a cibulí -. DOBROU CHUŤ.
Jmenujte nějaké období v dosavadních dějinách lidstva, kdy stamiliony lidí neměly hlad.
pokud ste studovali biologii, tak vite, ze jatra je pekny svinstvo a nema sa jist
Malý podnikatelík si myslel, že vydělá majlant a ještě si stežuje, že nemůže vykořisťovat zaměstnance. Za všechno může prý EU, která se snaží hlídat kvalitu a evidenci produkce a tím jej "omezuje". Typické myšlení lumpů podporujících pravicové strany jako je ODS !!! Jen ať to klidně zavře a jde makat jako ostatní slušní lidé.
...třeba krást, že? Máte věru divné představy o podnikání střední vrstvy.
největší lahůdkou byla vždy ve francouzské kuchyni husí játra, foie gras, naložená v portském nebo cognac
Husa se rekne "oie", "foie" znamena "jatra"!!!!! Fakt jsou to kachni jatra neboli foie gras de canard . Chapu lapsus, jen by se to chtelo dvakat merit a jednou rezat pred posmivanim se
To je pochoutka - prsa ala smažený řízek v trojobalu, nebo klasický steak...játra nemusím...to dávám psovi.
Zde v USA kachna stoji vykuchana asi $15.00 bez jater.Takze si muzete buzirot v EU mate je lacinejsi podle clanku 10 Euro i s tou pochoutkou.Jenom zvysit pocet v chovu,ve Wisconsinu jsou farmy kde je kolem 100000 kusu plus vzdy a musi se to vyplatit i kdyz zde to jime jenom my Evropani.Takze ucit se ucit a pritlacit na pilku....
Ptám se, co je Absurdistán.
On mi na to klidně vece:
Toť budoucnost zářná přece.