130 let

Diskuze

Začínal s maminkou, dnes jeho pekárna vyváží do 11 zemí světa. Táhnou především sušenky bez lepku

Nepoužívají ztužené tuky, bílý cukr či chemické konzervanty a barviva. Biopekárna Zemanka funguje již 14 let a za tu dobu se její provoz rozšířil tak, že své produkty vyváží do 11 zemí světa. „Využíváme přirozenou sladkost surovin, jako jsou ořechy, med, ovoce, čokoláda, kakao, skořice a případně doslazujeme přírodními sirupy, jako je rýžový, agávový nebo třtinovým cukrem,“ říká majitel pekárny Jan Zeman v rozhovoru pro server Lidovky.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J10i83ř56í 15Z52i18m24a

24. 7. 2020 1:31

Je to všechno hezké, ale sladit třtinovým cukrem je úplně totéž jako řepným rafinovaným. Sacharóza má složení stejné.

0 0
možnosti
PN

P85e19t68r 29N26e44m21e98c

23. 7. 2020 20:57

přirozená sladkost kakaa ;-D a to sladké kakao se dá koupit kde?

0 0
možnosti
PS

Jak odliší elektřinu z obnovitelných zdrojů od ostatní elektřiny ?

0 0
možnosti
Foto

Jak ten proud tece, tak je to tam napsane ;-D

0 0
možnosti