Prodávat se tu budou porcelánové talíře z Lokálu a Našeho masa, keramika šéfkuchaře Esky Martina Štangla, kuchařky z Booktherapy, nože, mlýnky na kávu a další suroviny a předměty ověřené lidmi z Ambiente.
„V kuchyni máme jasnou představu, jak a na čem chceme daný pokrm servírovat. Nádobí tvoří půlku úspěchu, proto hodně řešíme plating. Víme, že se pro různá jídla hodí různé tvary i barvy talířů. Hrnčíři jsou výborní řemeslníci, ale někdy netuší, co kuchař potřebuje. Talíře musí být vypálené na vysokou teplotu a mít vyšší gramáž, aby vydržely zátěž v gastro provozu. Důležité jsou čisté linie a silné stěny, protože slabé talíře se špičatými tvary mají tendenci se rozlamovat,“ říká Martin Štangl.
Dárkovou kartičku v limitovaných vánočních deskách s ilustrací Filipa Pošivače lze nabít na libovolnou hodnotu, uplatnit v kterémkoliv podniku Ambiente a čerpat postupně až do srpna 2021.