Pátek 10. května 2024, svátek má Blažena
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
Carlo Petrini
GRUSZ: Slow food aneb Hlemýždím krokem kupředu
Italové chtějí dostat pizzu na seznam kulturního dědictví UNESCO
Půl století staré bio z hor. Navštivte hotel, kde se zdravě jí a žije
Půl století staré bio z hor
Itálie propaguje výrobu hamburgeru McItaly
Témata:
Alfonso Pecoraro Scanio
,
Carlo Petrini
,
Česko
,
Evropská unie
,
Four Seasons Hotels and Resorts
,
hamburger
,
hotel
,
Itálie
,
Jídlo pod palbou
,
kuchař
,
Luca Zaia
,
McDonald's
,
Neapol
,
Praha
,
Rakousko
,
Relax | 18.09.2010
,
restaurace
,
Řím
,
Slow Food
,
UNESCO
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení