Neděle 12. května 2024, svátek má Pankrác
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
Italská kuchyně
Italská srolovaná pečínka. Jak na porchettu, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Češi cpou mouku do všeho, přitom to není nutné. Použijte místo ní brambory, radí šéfkuchař
Rozhovor
Neexistuje zákusek, který chutná všem. Zaměřila jsem se ale na méně cukru a lepku, to je cesta, říká cukrářka
Rozhovor
Na talíři vždycky musí něco křupat, jinak je to nuda, říká šéfkuchař Oldřich Holec
Premium
Rozhovor
Tandem pizza–pasta je klišé. Bohatství italské kuchyně reprezentují spíše kopce zeleniny
Za Italem do Horoměřic. Znalci míří za Davidem Lagomarsinem
Italská kuchyně? Při vaření bych se neobešel bez másla a smetany, říká šéfkuchař
Nejlepší italská kuchyně? Přinášíme deset tipů, kam vyrazit
Vaše smysly ožijí v italské zahradě v Braníku
Recenze
Témata:
Braník
,
Filip Sajler
,
Four Seasons Hotels and Resorts
,
guláš
,
Il Giardino
,
Itálie
,
Italská kuchyně
,
Italský park
,
Kampánie
,
Koloseum
,
Lombardie
,
Lucembursko
,
mléko
,
omáčka
,
pandemie
,
rodina
,
Ryby
,
Toskánsko
,
větrník
,
víno
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení