schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
škrob
Brambory v hlavní roli. Jak je připravit se zakysanou smetanou, radí Pavel Drdel
Recept
Tradice s příchutí Asie. Recept na štědrovečerní knedlíčky Dim Sum od šéfkuchaře Štěpána Návrata
Premium
Doporučujeme
Přidává se skoro do všeho. Proč nadměrná konzumace škrobu vadí a do kterých jídel nepatří?
Premium
Doporučujeme
Zeptali jsme se vědců: Proč rostliny ukládají nejvíce živin do slupky a ne do semen?
Tichý škůdce. Škrob v potravinách nás připravuje o prospěšné látky a stojí i za obezitou
Diplomaté varují před potravinami s nebezpečným škrobem z Tchaj-wanu
Rozpékané pečivo rychleji tvrdne. Často obsahuje i 'éčka'
Rozhovor
Čína se brání, poprvé uvalila clo na zboží z EU
Hit farmářů: GM brambory
GM brambora jde do Evropy
Pravda a mýty o jogurtech
Pravda a mýty o jogurtech
„Gen škrobu“ zvýší úrodu rýže
Sledujte proces trávení na vlastní oči
Písmo, které uvidíte jen s žehličkou
Sliny popohnaly mozek
Sliny popohnaly mozek
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu