Tradice s příchutí Asie. Recept na štědrovečerní knedlíčky Dim Sum od šéfkuchaře Štěpána Návrata

Premium

Štěpán Návrat | foto: Archiv Štěpána Návrata

  5:00
Kapra, bramborový salát či řízek na Štědrý den u šéfkuchaře Štěpána Návrata nečekejte. „Asijské jídlo miluju, klasickou štědrovečerní večeři jsem neměl roky. Náš syn naštěstí miluje knedlíčky Dim Sum. Dáváme si také nepálivou polévku s krevetami a rybu, která se rozpadá na jazyku,“ říká šéfkuchař.

Celý článek je jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit

„Knedlíčky připravuji ve větším počtu, je lepší jich rovnou udělat 25 a dojí se druhý den než se piplat jen s pár kousky. U nás doma je děláme s masovou náplní, ale připravit je můžete i s náplní houbovou,“ radí šéfkuchař.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

99
Předplatit
Flexibilní, bez závazků
Automatické obnovování

Roční

989
Předplatit
Nejlepší poměr cena/výkon
Ušetříte 17%

Dvouleté

1 889
Předplatit
Nejvýhodnější
Ušetříte 20%

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu Lidovky.cz, iDNES.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se
Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.