130 let

Diskuze

Prazdroj chystá ‚tvrdou sodovku‘. Ve světě je to hit, z Plzně se má vyvážet i za hranice

Alkoholický nápoj ze zkvašeného třtinového cukru, z USA známý jako Hard seltzer, chce mateřský koncern Asahi vyvážet z Plzně pod názvem Viper i za hranice. Na českém trhu ale první nebude, už v prosinci ho předběhl minipivovar z jižních Čech.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J97i46ř16í 36M52a34c71e20k

25. 2. 2021 13:50

Pokud budou mít něco bez těch trapných ovocných příchutí (dělaných většinou chemicky), tak to i ochutnám.

0 0
možnosti
PL

To je super. Pivovar v čínských rukách bude vyrábět v zemi chmele namísto chmeloveho moku mok ze třtiny. Logické i tradiční že.

0 0
možnosti
JK

Asahi je japonská společnost!!;-D

0 0
možnosti
AN

To bude něco pro nezletilce, energiťáky už nebudou frčet.

0 0
možnosti

To už radšej Schwarzwald Gin Tonic z lidla , je to 0,33l a ma 10% alkoholu, celkom dobre pitičko ;-)

0 0
možnosti
VP

V31a62ň13u50r84a 69P24e12t93r

24. 2. 2021 11:38

Vidíte, někdo začne dělat nový produkt, jiné pivovary chtějí peníze od státu že jim klesl odbyt... Nas rat!

0 0
možnosti
JH

J70a10n 77H47a69j36s92k64ý

24. 2. 2021 9:41

Píšou že je to z třtinového cukru nebo ječmenného sladu.

Já si určitě v případě toho třtinového cukru dám raději dobrý karibský rum a v případě ječmenného sladu dobrou dvanáctku nebo nějaký speciál.

Tyhle srágory nikdy!

0 0
možnosti
Foto

Alkoholu není holt nikdy dost. Jako by naše vysoké umístění v celosvětové chlastací lize nestačilo, je třeba víc zabrat! Mládí vpřed!. Nejsem abstinent ale zrovna na tohle teda zrovna pyšný nejsem...;-€

0 0
možnosti
LB

Ať vaří v plzeňském pivovaru (jediném, který tam z těch třech kdysi fungujících zůstal) Plzeňský Prazdroj, který jsme my Češi pili celé roky, když ještě dnešní pivovařiči tahali kačera po dvoře. Byl to vždycky Plzeňský Prazdroj, pro Germány a ty, kteří jim lezou zdola do trávicí trubice, to pak byl a je Pilsner Urquell. Pro Pražáky "zez" Prahy je to pak plzeň (s malým písmenem na začátku). Když přijdu v Praze do restaurace, zeptá se mě pikolo, zda si dám plzeň nebo Gambrinus, přitom ten je také (pro Pražáky) "zez" Plzně a dokonce se vaří za stejnou pivovarskou zdí.

0 0
možnosti
PM

Proboha, Mixela se vrací ;-D;-D;-D. Neeee

0 0
možnosti
DR

Ludia už naozaj po masívnej reklame vypijú všetko ! Stačí , že je tam pár % alkoholu . Páči sa mi , že v plzeňskom pivorare budú "variť" ten patok .

Varenie je dovezený lieh z liehovaru , pokapkať limetkových extraktom a doliať zo sodovku na 4% nápoj !

Potom by som naozaj chcel vedieť ako sa dnes pivo v pivovaroch varí !

0 0
možnosti