Pokud budou mít něco bez těch trapných ovocných příchutí (dělaných většinou chemicky), tak to i ochutnám.
To je super. Pivovar v čínských rukách bude vyrábět v zemi chmele namísto chmeloveho moku mok ze třtiny. Logické i tradiční že.
Asahi je japonská společnost
To bude něco pro nezletilce, energiťáky už nebudou frčet.
To už radšej Schwarzwald Gin Tonic z lidla , je to 0,33l a ma 10% alkoholu, celkom dobre pitičko
Vidíte, někdo začne dělat nový produkt, jiné pivovary chtějí peníze od státu že jim klesl odbyt... Nas rat!
Píšou že je to z třtinového cukru nebo ječmenného sladu.
Já si určitě v případě toho třtinového cukru dám raději dobrý karibský rum a v případě ječmenného sladu dobrou dvanáctku nebo nějaký speciál.
Tyhle srágory nikdy!
Alkoholu není holt nikdy dost. Jako by naše vysoké umístění v celosvětové chlastací lize nestačilo, je třeba víc zabrat! Mládí vpřed!. Nejsem abstinent ale zrovna na tohle teda zrovna pyšný nejsem...
Ať vaří v plzeňském pivovaru (jediném, který tam z těch třech kdysi fungujících zůstal) Plzeňský Prazdroj, který jsme my Češi pili celé roky, když ještě dnešní pivovařiči tahali kačera po dvoře. Byl to vždycky Plzeňský Prazdroj, pro Germány a ty, kteří jim lezou zdola do trávicí trubice, to pak byl a je Pilsner Urquell. Pro Pražáky "zez" Prahy je to pak plzeň (s malým písmenem na začátku). Když přijdu v Praze do restaurace, zeptá se mě pikolo, zda si dám plzeň nebo Gambrinus, přitom ten je také (pro Pražáky) "zez" Plzně a dokonce se vaří za stejnou pivovarskou zdí.
Ludia už naozaj po masívnej reklame vypijú všetko ! Stačí , že je tam pár % alkoholu . Páči sa mi , že v plzeňskom pivorare budú "variť" ten patok .
Varenie je dovezený lieh z liehovaru , pokapkať limetkových extraktom a doliať zo sodovku na 4% nápoj !
Potom by som naozaj chcel vedieť ako sa dnes pivo v pivovaroch varí !