Dříve nám horem/spodem vnucovali Dědu Mráze, nyní haloween.
Co to je zase za blábol: tykev, dýně! Tykvídýní je hafol, každá odrůda chutná, vypadá jinak.
No a pak starým dobrým znalcestylem: „PODLE ZNALCŮ se hodí jako příloha spíše k červeným masům. V Česku se ale dlouho nevědělo co s ní.“ Tak jak? Odkud jsou ti znalci? No to je fuk, nicméně svedou věty jako: „Dýně je produkt, který PATŘÍ K PODZIMU. V kuchyni se s nim dá pracovat velmi tvárně. PATŘÍ K DOBRÝM PODZIMNÍM CHUTÍM…“ Wow.
Další pecka od znalců: „PODLE ZNALCŮ je obsah vydlabané tykve skvělá surovina pro přípravu jednoduchých pokrmů i zajímavých kulinářských specialit.“
Nebo: „Hodí se k masům, těstovinám a velmi chutná je jako hustý POLÉVKOVÝ KRÉM“, a kousek dál znalec: „Dýni zbožňujeme. Je z ní VÝBORNÁ POLÉVKA…“ Ihned však znalec: „upozornil, že v minulosti se tykev v Česku sice pěstovala, ale lidé obdivovali spíše její rozměry než chuť. Vrchol byl kompot, případně POLÉVKA.“ Nakonec zase znalci: „výborná je PODLE ZNALCŮ jako nádivka do kuřete nebo náplň do palačinek…“
Autor? ČTK. No ještě že Česká Tisková Kancelář.